Gå til innhold
Fiskersiden

Hva har skjedd med Armbreaker Rods


Fishpink
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg lurer på om det er noen av dere som aner hva som har skjedd med David Chicon/Dave i Armbreaker Rods i Florida-USA? Jeg kjøpte to fantastisk flotte fiskestenger av han for et par-tre år siden. Den ene røk i stykker allerede andre fisketur og det ble en reklamasjonssak.... Plutselig en dag så hørte jeg ikke noe mer fra han- det skjedde så brått og han har vært som sunket i havet etter februar/mars i fjor (eller er det to år siden? Tiden går så fort)

Jeg er ferdig med den gamle fiskehistorien og skuffelsen over å ha mistet en så vakker og dyr stang på rekordrask tid, uten å få erstattet den. Jeg vet at den er tapt!

Uansett: Jeg ha forstått at det er flere som har lurt på det samme. Jeg kan ikke få alle de fine fiskestengene han har lagt ut bilder av- ut av hodet og kunne en gang der fremme..kanskje hatt lyst på en til derfra. Er det noen som vet noe mer om han? Har det skjedd noe galt? (Jeg håper jo ikke det for hans del, da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm.. Ja. Det har jeg egentlig forstått. Men, det er bare så rart og uforståelig likevel. Han er jo helt som sunket i havet. Hvis han lever, så er det litt rart at han ikke har lagt igjen et eneste bittelite spor etter en ny-bygd fiskestang. Jeg vil tro at stangbyggingen også var en stor lidenskap, for han, i tillegg til at det var jobben hans. Så, merkelig er det uansett.

Men, jeg har fiskestenger så jeg klarer meg, jeg altså. Det finnes andre gode stangbyggere enn han og som bor mye nærmere til og med ;-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.