Gå til innhold
Fiskersiden

Snelle til harving


Nils-H
 Share

Recommended Posts

Heisann forum!

Høsten nærmer seg, og jeg har flere sesonger hatt planer om å forsøke meg på harving. Har lest en god del om temaet, og har bitt meg merke i at det anbefales å bruke en lukket haspelsnelle, slik at det blir enklere å "gi snøre" når det hugger. Den eneste lukkede haspel-snella jeg har tilgang til pr i dag er en rusten, skramlete sak som står på podens 100-kr-fiskesett. Mao ikke særlig egnet vil jeg tro. Samtidig virker det som om lukkede haspelsneller nettopp stort sett finnes på slike barnesett. Finnes det noen "ordentlige" lukkede haspesneller å få tak i? Noen som har noe de kan anbefale?

Edit: Innser at spørsmålet kanskje hører bedre hjemme i "Ørretfiske", så en moderator må gjerne flyttet innlegget. Ser ikke ut til at jeg har tilgang til å gjøre det selv.

Endret av Nils-H
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Baitrunner var et nytt begrep for meg. Søkte litt etter det, og hvis jeg forstår riktig så betyr det at snella "gir snøre" når det biter, og kan svømme avgårde med agnet uten motstand? Isåfall høres jo det enda smartere ut enn lukket haspel. Er dette en funksjon man bare finner på en spesiell type sneller, eller er det noe de fleste nyere haspel-sneller har?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

et lite touch,og du fristiller spolen. ikke totalt,men akkurat så løst du ønsker det selv.det er justerbart. må være ørlite motstand for å forhindre kråkereir i snella :) Baitrunnersneller brukes ofte til meite etter karpefiske ellers,og alle seriøse forhandlere har slike. ta en tur i sjappa å sjekk ut,så forstår du fort at det er genialt til harvefiske ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.