Gå til innhold
Fiskersiden

shaggy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    46
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

shaggy last won the day on January 23 2017

shaggy had the most liked content!

Nylige profilbesøk

1 732 profilvisninger

shaggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Mottatte likerpoeng

  1. Jeg husker et bilde fra Sportsfiskerens leksikon utgitt i 1984 at det var et bilde fra kommersielt fiske etter Brasme fra Fiskumvannet.
  2. Ble det noe fisk? Har kun fått abbor og mort der, men det finnes en del annet der også. Om man forer opp litt på forhånd får man i alle fall litt små mort.
  3. You don`t need a license in Nitelva but I guess you should try to find a place a bit north (like Hellerud) if you care about the sourrondings. The river Leira also has bream and many other types of white fish. When it comes to tench I dont now any good lakes around Lillestrøm, but for instance all the lakes around Dikemark has tench.
  4. Det er ikke feil å ville få mest mulig :-). Jeg fisker mye med ungene i Kolbotnvannet og vi får nesten alltid 100+ mort og noen abbor. De fleste vi møter for dessverre ingen ting. Jeg pleier å ta samme preken med dem som jeg gjør nå :-). For å få mort bør krokstørrelsen være mellom 18- 20 (kun torshov sportsfiske som har dette i oslo). Vi bruker en følsom dupp som er vektet slik at den nesten går under. Det er også viktig å fiske nære bunnen. Man får myye mer fisk om man bruker noen form for fòr. Grunnfòr har de hos Torshov. Kan også bruke oppsmuldret brød og litt vann. Jeg vil tro at du vil få bra med fisk om du finner ei vik med ca 2 meters dybde og litt vannliljer i nøklevann. Ellers er masse fisk feks i Gjersrudtjern, men det er lite trivelig der. Skraperudtjern har ganske mye fisk. Stensrudtjern er også ok. Vi bruker toppknytstenger 4- 6 meter, men det er ikke helt avgjørende. Jeg anbefaler å sjekke ut Mårten Johansson sine videoer:
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.