Gå til innhold
Fiskersiden

Maritim

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2 674
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    12

Alt skrevet av Maritim

  1. Rett skal være rett. Det var Håvard Stubø som la det ut først og gamlelars so tok tak i det og holdt liv i det.
  2. Lars og Lars føkka opp et ellers «hemmelig» og artig fiske midt i norges tettest befolkede ommråde. Plagde ingen at en og annen entusiast dro noen pene ørret i nattens mulm og mørke. Men dette måtte selvsagt outes for at de respektive skulle få til smør på brødskiva. Effekten av det hele var at en morsom bestand stor ørret ble utradert på to år, der etter kom det opp skilt om fisking forbudt.. synd og skam.
  3. Takk for gode tips! Blei jo en spesiell vår. Hadde fine dager på Skjørland! Fantastisk sted! Trivelig vertskap, flott beliggenhet og nydelig elv. Men med nysnø to dager før annkomst og «rar» elv så ble det som det ble. Vi var 8 mann. 4 fikk fisk, jeg fikk den minste på 7 kg (flue fra båt, intermideate line). Største på 13. Fiskerens første laks!:)
  4. Har leid vald i Bjøra fra 19.05.20 og ei uke. Trolig ganske stor og kald elv mao.. I den forbindelse har jeg et par spørsmål om fluer og woblere; hvor lange tubefluer er mest brukt ev.t krokstørrelse på enkelt og dobbeltkrok, og hvilke fargekomboer er mest aktuelle. Gjerne kjente mønster. Og så litt det samme på woblerfronten, lengder, farger og om det er noen av de vanlige over disk typene som kan funke (har et par i skuffen...) Om noen har andre tips om maifiske i Bjøra er det supert! M:)
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.