Gå til innhold
Fiskersiden

stoffers

Medlemmer
  • Innholdsteller

    160
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

stoffers last won the day on February 13 2023

stoffers had the most liked content!

Om stoffers

  • Bursdag 04. aug. 1986

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Hokksund
  • Interesser
    Fiske, stangtupptitting, tilslag, sveiving, landing.

Nylige profilbesøk

1 924 profilvisninger

stoffers's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

51

Mottatte likerpoeng

  1. Ja jeg tenkte i hovedsak på vannet du fisket i. Blir jo en ekstra spenning med ei stang som fisker etter større eksemplarer, og en annen tanke som slo meg er at jeg ikke kan huske å ha sett Røye som er tatt med ismeitet agnfisk.
  2. Flott film selvom fangsten ikke var all verden Er det mulig å ismeite med krøkla eller er det for småvokst fisk i vannet?
  3. Tur ut og ikke blanking, da er det verdt det
  4. Støtter den påstanden! Februar kort oppsumert: Vind + dårlig fiske
  5. Video rapport fra "hjemmebane" må man jo bare like. Synd det ikke ble noe mer spennende pelagisk. Kommer nok ikke til å bruke autostriker selv, men for en kreativ og genial ide å bruke musefelle
  6. Herlig å lese slike rapporter! Grattis med pen Abbor og ny art
  7. Det har blitt noen turer på isen, og fisk har det også blitt. Første (og sannsynligvis siste) tur ble på fjorden før storm og uvær satte en stopper for videre fiske her. Det ble en fin dag med jevnt bett hele dagen. Det var stort sett makrell som tok silda, men det ble også en fin SØ som ble med hjem til middag. Manglet bare noen få gram for å bikke kilo’en. Så var det bare å skifte fokus over til ferskvann og gjedde isteden. Værmessig har jeg stort sett ikke hatt hellet helt på min side, regn, snø og verst av alt vind er ikke det optimale men man får ta de mulighetene man får. Jeg har hatt relativt mange run i år, men hvor veldig mange har endt med spyttet agn før jeg i det hele tatt har kommet frem til stanga og satt tilslag. Uansett hjelper det på å holde fokus og det skader ikke å få rørt seg litt heller. For alt jeg vet kan det jo ha vært en skikkelig gris bortpå også. Men selv om de store foreløpig har uteblitt så har jeg om ikke annet fått gleden av å drille disse. Største på 4,5kg og en på 3kg. Ellers en hel del av disse på 1-2kg. Forrige tur skulle imidlertid by på en gledelig overraskelse. Jeg trodde vel først det var en liten gjedde som hadde tatt maggoten, men oppførselen var veldig unormal til det å være. Nå er ikke jeg noen utpreget abbor fisker, selv om jeg har fisket mye av det helt siden barndommen så har jeg vel enda til gode å reise på fisketur med det som mål. Uansett var det artig å drille en av dette kaliberet på lett utstyr, så det kan gjerne gjentas. 740gram og ny PB for undertegnede.
  8. Noen sniper er obligatorisk, men uansett spennende når man skal sette tilslaget! Ser frem til fortsettelsen
  9. Herlig å lese en så gjennomført rapport!
  10. Gratulerer med en flott ørret! Nesten 2kg pers er ikke hverdagskost
  11. Bra rapport! Kan fort bli en gris på denne tiden, lykke til
  12. Takk for det! En knusende myshka pers ja Takker, en av de få gangene "den store" ikke glapp. Tusen takk Takk for det! Det er helt klart en av de mest nervepirrende fiskeopplevelsene ja!
  13. Tusen takk for det! Ja det er det faktisk. Jeg er ikke helt sikker men tipper den var rundt 0,20-0,25mm ca. Heldigvis var den kroket i ytterkant av munnen, ellers hadde det nok vært helt umulig å få den opp.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.