Audiosan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 174
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

177 Excellent

Om Audiosan

 • Rang
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Filmkvaliteten kan være okei på et billig kamera, for all del. Så lenge kameraet står helt stille. med kameraet i bevegelse så er saken en helt annen. Der har du den store forskjellen på et godt kamera og et billig mikkmakk kamera.
 2. Man får actionkamera til 200kr i Norge også. Men noe godt resultat kan man ikke forvente av billig kamera uansett hvor de kjøpes.
 3. Tror heller det store spørsmålet er: Hvem har likt innlegget
 4. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/MC/Snoscooter/Slede-2000033647/ Rimeligere tror jeg ikke du finner
 5. Samme eller høyere priser enn i Norge der gitt.
 6. Veil. pris på snella i Norge er 4000,-. Men vil nok være mulig å få tak i denne for rundt 3000,-. Og kanskje ned i 2000,- på tilbud. Fra den linken din, så kommer en 2500 størrelse seg på 1967,- inkl frakt, moms og fortollingsgebyr.
 7. Hmmm. Bør kanskje testes ut takker for tips
 8. Får vel undersøke plassen litt nærmere til sommeren når jeg skal utover igjen
 9. Jeg tenkte å teste ut det gamle fergeleiet. men så at det var sperret av og tatt i bruk som lagring av en eller annen.
 10. Asle. jeg la også merke til den ufattelig jevne bremsen. Der P4 serien gjerne krever et lite rykk i starten, der er Technium silkemyk fra første drag. og kastemessig er den en kastemaskin langt utover hva en snelle i P4 serien er. Tenker jeg vant minst 6-8 meter i forhold til Exage. Personlig bruker jeg kun kina braid. Og jeg kan til dags dato ikke klage på kaste lengden med disse.
 11. Jeg hadde også forståelsen av at Aernos og Technium var ganske like. Men nå etter å testet Technium litt, så er dette i en helt annen klasse enn hva P4 serien er. Jeg har dog ikke testet opp mot Aernos. Men opp mot Exage (begge disse er fra P4 serien). Og distansen der er enorm. Exage, som er en veldig god snelle til en rimelig pris, kjennes ut som søppel i forhold til Technium.
 12. Jeg støtter også opp om å velge 2500 størrelse. Selv bruker jeg aldri noe mindre lengre. Foruten en 2000 snelle som er med på fjell/skogstur. men det er utelukkende på grunn av plass.
 13. Selv bruker jeg Biltema sin digitalvekt en hel del. Denne har vist jeg ytterst nøyaktig. Helt utrolig nøyaktig til å være en 45kg vekt. Holdbar vil jeg vel også påstå den er. Har brukt min i snart 4 år nå. Jeg har også 2 Mustad 22kg digital vekter, Men har ikke fått testet disse veldig mye enda.
 14. Takk takk Neste prosjekt må vel snart bli å utvide utstyrs skapet
 15. Da var Black Friday over for min del. Og fikk sikret meg en del gode tilbud. Bla Shimano Technium 4000 til 1000,-. En Okuma Epix v2 30 til 448,-. Og en Shimano Baitrunner XT 6000 til 499,- Pluss en del div småtteri som bøker, vekt, saks, knivset og caps til meget hyggelige priser