Gå til innhold
Fiskersiden

Mega-Laks klubben


Gamlingen
 Share

Recommended Posts

Ja du må itj snakk, pelsen er enda intakt ja, men inni er det nikotinsvart ! Takk for gratulasjon forresten, det er jo umulig å gjemme bursdager nå for tida, he he :D Men i morra er det helt glemt, nytt år og nye muligheter.

Jeg lurer bare på om jeg klarer å gjennomføre et evt. Gigalaksløp til sommeren :hot: Med den kondisen som jeg har.

Begynner å glede meg allerede til sommeren, og jeg har egentlig ikke noen hårete mål hva angår laks. Får ta det som kommer, regner med at det blir en røykalaks til neste jul også B)

Jeg har anskaffet meg et hendig lite dig.kamera til sommerens dyster, så det blir forhåpentligvis masse fine bilder og snutter fra Gaula`s bredder i år også. Med mye bedre kvalitet enn mobilen :D Gleder meg faktisk mest til det. Å filme gutvottene Veg og Sigve kjøre på storlaks. Ødelagt for livet ! Med de kvotene vi har i Gaula, så blir det masse tid til å evt. guide andre håpefulle, og se på andre laksefiskere. Så slipper jeg å være villmann og fiske hele tiden også. Egentlig litt godt også at reven er ilagt kvoter :goodjob: Slitsomt å værer laksefisker. Det skjer jo noe hver dag på valdet jeg fisker på, og det er like god underholdning som å fiske selv. Bare å sope inn lakseatmosfæren. Mye bedre å være oppi elva å ikke fiske, enn å være hjemme.

Denne vil jeg anbefale, lite og hendig og praktisk å ta med på innerlomma ned til elvebredden. HD-kvalitet og 12xzoom. Har testet det og er meget fornøyd selv. Så målet mitt er å filme så mye laksekjøring som mulig i sommer :D

http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=147017

Fikk telefon fra himself på nyttårsaften, Gamlingen ! Han var ikke helt enig i at 2011 ble markens år. Vel vel, han får nå stå og denge flua nede på Kregnes i 14 dager i juni da, og se hvor morsomt det blir :lolu: (Får vel kjeft nå) ! For i år blir det vann så det holder i Gaula i juni tror jeg.

Men det er alltid like hyggelig med besøk fra ham nede på valdet, medbrakt litt medisin fra France. Det er det som holder meg oppe :)

Endret av sølvreven
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

021220072302LjiOqCQuoprm7iZCwV.jpg?3

Vil bare minne om at vi har en meget ekslusiv klubb på gang :whistle: For evt. nye lesere. Undertegnede vil gjerne bli kvitt alle logoene i sommer, som kan sys på fiskecapsen til åsyn for smoltfiskerne. Så nå må dokker bættre smell te kara, klubben trenger flere medlemmer :thumbsup:

Endret av sølvreven
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at du skriver: no må dokker bættre smell te kara. Jeg er vell kar nå? :) Tenker å melde meg inn i klubben på Tilfredshet i Juni jeg sjø...

Du ble vel vaksin kar i juni ifjor vel. Første storlaksen, men sikkert ikke den siste :) Tenker vi tar`n oppi Gaula jeg, pleier å være litt større sjanse der, fremfor dasspapirelva i byen :) Ny pers på deg, og Sigve (akkurat han har vel enda ikke fått laks) er i boks. Men da må dere ikke sitte hjemme og glane på Facebook i sommer.

Og ha dere ut og plukk mere mark til uka, det er meldt plaskregn :) Jeg har en litt slu og snedig plan, ser for meg elva hvordan den blir den første uka. Og har luket ut en sværing allerede. Og den skal tas på orm ! For vi får en helt annerledes juni i år tror jeg. Så da må vi flytte på oss. Kraftig utstyr, og bamseplass 1, 2 og 3 må bare prøves. Itteno er som mark sjø. :D

Må vel ordne sikkerhetsseler til Sigve i sommer, han er ikke av de mest robuste karene han heller :) Så jeg får vel ordne en slags patent og tjore ham godt fast.

Endret av sølvreven
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du ble vel vaksin kar i juni ifjor vel. Første storlaksen, men sikkert ikke den siste :thumbsup: Tenker vi tar`n oppi Gaula jeg, pleier å være litt større sjanse der, fremfor dasspapirelva i byen :lolu: Ny pers på deg, og Sigve (akkurat han har vel enda ikke fått laks) er i boks. Men da må dere ikke sitte hjemme og glane på Facebook i sommer.

Og ha dere ut og plukk mere mark til uka, det er meldt plaskregn :D Jeg har en litt slu og snedig plan, ser for meg elva hvordan den blir den første uka. Og har luket ut en sværing allerede. Og den skal tas på orm ! For vi får en helt annerledes juni i år tror jeg. Så da må vi flytte på oss. Kraftig utstyr, og bamseplass 1, 2 og 3 må bare prøves. Itteno er som mark sjø. B)

Må vel ordne sikkerhetsseler til Sigve i sommer, han er ikke av de mest robuste karene han heller :blush: Så jeg får vel ordne en slags patent og tjore ham godt fast.

Jaså så du har en plan.....ja det blir spennende og se om vi møtes på noen av plassene da :blush: men i år kommer det noe nytt fra løten som jeg er sikker på at laksen på b/l ikke har sett før og da de ser det sier det bare smokk..... eller ikke men jeg har noe veldig trua på dette..... :thumbsu: og du får selvfølgelig 1 eks av meg ;)

åååå som æ glær mæ....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du har lagt gullegget nå Mao. Det er mye rart du kommer drassende med fra Hedmarken, men dette tror også jeg blir saker. Skal bli meget spennende å prøve det ut, mellom 00:30 og 03:00.

Hehe. Og enda har vi flaska (medisinen fra Gamlingen fra ifjor) i god behold. Den skal smake himmelsk etter enda ett års lagring :thumbsup: Å du å du, tror det blir koselig i år også oppe på pynten. Med bål og en stram en i ny og ne :thumbsu:

Har visst bestilt litt for mye brunt i år, sånn rundt 8-10 flasker konjakk fra Danmark. Så jeg lurer sterkt på hvilken sommer dette vil bli. Men jeg overlever sikkert i år også :blush:

Endret av sølvreven
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du har lagt gullegget nå Mao. Det er mye rart du kommer drassende med fra Hedmarken, men dette tror også jeg blir saker. Skal bli meget spennende å prøve det ut, mellom 00:30 og 03:00.

Hehe. Og enda har vi flaska (medisinen fra Gamlingen fra ifjor) i god behold. Den skal smake himmelsk etter enda ett års lagring :blush: Å du å du, tror det blir koselig i år også oppe på pynten. Med bål og en stram en i ny og ne :lolu:

Har visst bestilt litt for mye brunt i år, sånn rundt 8-10 flasker konjakk fra Danmark. Så jeg lurer sterkt på hvilken sommer dette vil bli. Men jeg overlever sikkert i år også :thumbsu:

:thumbsup: Danskevannet er nok å foretrekka i år, Silver, det som renner i elver og bekker er jo full av harepest og andre styggenskaper. Det er jo berre veker att til åpninga, og med ein høgare vanntemp enn det som har vert dei siste åra...... :blush:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du har lagt gullegget nå Mao. Det er mye rart du kommer drassende med fra Hedmarken, men dette tror også jeg blir saker. Skal bli meget spennende å prøve det ut, mellom 00:30 og 03:00.

har nå prøvd det i vann og fy som det går. dette blir rått :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jæææven hårråpill !

Den var god og brun ja. Stått på elva en stund den der. Skikkelig kroklaks. Hvor mange tonn veide denne da ? :P Regner med at det kvalifiserer til medlemsskap.

De genene er fortsatt i elva fisken ble satt pent tilbake etter et lite knips med mobilkamera. Men at den var over 15 er jeg nok rimelig sikker på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.