Gå til innhold
Fiskersiden

Tonnevis med boss midt i lakseelven


Chris!
 Share

Recommended Posts

Kommer vel mye an på om dette skjedde langt nede eller høyt oppe i elva. Etne var jo i sin tid Norges tidligste lakseelv med sesongåpning allerede 1. mai. Dermed vil jeg tro at mye av gytefisken allerede er på plass lenger oppe i elva. Ellers ingen bombe at det var østeuropeisk sjåfør. Har vært litt for mange tilfeller av at disse drar av veien på kronglete norske veier, i visse tilfeller også med promille. Får håpe denne karen var edru.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er litt ufin den svingen uten at det er den helt store unnskyldningen, har kjørt der 278 ganger uten å havne i elva- er vel overarbeidet og preset på tid som vanlig....

Dette er omtrent "midt i elva" egentlig, tror det skal gå sånn noenlunde rgeit, men dumt det er veldig lite vann der mtp fisken, blir nok endel unødvendig stress nå så bra er det jo ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vil egentlig tro at dette skal gå relativt bra egentligt. da dette er helt nederst i sørelva, så fisken der er berget, samt at det vil kun være fra sone 12 og nedover i nordevla så all fisker over der vil være berget. men selfølgelig så vil noge fisken nedstrøms sone 12 merke lukta og at de kommer rennende søppel. men tror nok ikke det står så altfor mye fisk nedstrøms sone 12 i år, da det ikke er så altfor mye gytefisk i etne i år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.