Gå til innhold
Fiskersiden

Fiskekvote


Fæske
 Share

Recommended Posts

De fleste kjøper båt som det følger med kvote og arbeider seg opp derfra.

Vet ikke om du har sjekket om du oppfyller kravene til rekruteringskvote? Du må nk mase litt på fiskeridirektoratet siden det faktisk er de som sitter på svarene.

Endret av BAN
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som BAN nevner , er det Fiskeridirektoratet du bør henvise deg til , og de SKAL gi deg rette svar . Det er kompliserte saker om du ikke treffer rett menneske ( byråkrat) . Mye som spiler inn ... Båt størrelse , hvor i landet , type fise osv . Kan bare nevne at i Skagerrak selges tildelte kvoter ( reker, for ca. 1 , 4 mill ) og mengden - andel i fastsatte fiskekvoter.

Ikke gi deg ! Fiskeridirektoratet SKAL og er pliktet til å gi deg svaret...

Det satses mye nå for å få til nyrekruttering av fiskere og jeg råder deg å stille samme spørsmålet på Fiskeribladet sine FB sider . Der sitter det sikker mange som kan bistå deg med hjelp

https://www.facebook.com/FiskeribladetFiskaren/?fref=nf

Endret av Martin Lopez
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

de fleste kystkommuner har en offentlig stilling som heter fiskerirettleder, du kan prøve å søke opp en av dem. Kvotestørrelse går på båtstørrelse. Det er forøvrig to typer kvote, den ene heter fartøykvote eller enhetskvote, og den andre heter felleskvote. Felleskvoten er mindre, men krever bare at man er registrert i fiskermantallet og har båt i merkeregisteret. Den andre må du kjøpe med båten, eller kjøpe utenom. Hvis ikke reglene er forandret siden jeg drev fiske, så kan ikke disse selges ut av fylket som båten er registrert i.

Hvis du ikkje har drevet fiske før, enten som mannskap på større båt eller med egen båt, så kommer deltagerloven inn i bildet. Du får ikke erhvervstillatelse på båt uten å ha vært fisker i tre år. Untatt fra dette er sjarker på under 11m, på disse er det ikke krav om erhvervstillatelse

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.