Gå til innhold
Fiskersiden

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Today
  2. Elvemusling er oppført som «sårbar» på Norsk Rødliste og en betydelig andel av bestandene mangler rekruttering i nyere tid. For å sikre disse bestandene mot utryddelse ble det etablert et kultiveringsanlegg for elvemusling i Austevoll (Vestland). I denne rapporten har vi undersøkt genetisk variasjon og genetisk integritet i anleggsprodusert elvemusling fra infestasjon i 2021. Norsk institutt for naturforskning (NINA): Genetisk overvåkning av anleggsprodusert elvemusling – infestasjoner 2021 Link: https://brage.nina.no/nina-xmlui/handle/11250/3119920 Rapporten "Genetisk overvåkning av anleggsprodusert elvemusling – infestasjoner 2021" kan du laste ned på siden det linkes til.
  3. Yesterday
  4. Nja, hadde 4 timer i en liten jolle i dag med lufttemperatur på 4c, konstant vind, litt regn, masse bølger og fiske og jeg var dønn komfortabel hele tiden. Jeg er rett og slett superfornøyd med den.
  5. Forskarane er so langt lite bekymra for talet på leppefisk som vert fanga langs kysten vår. Samstundes er dei skeptiske til at den vert flytta over store geografiske avstandar. Havforskningsinstituttet (HI): Risikorapport norsk fiskeoppdrett 2024 - Leppefisk: blir ikkje overfiska, men flytting kan medføre risiko Link: https://www.hi.no/hi/nyheter/2024/februar/leppefisk-blir-ikkje-overfiska-men-flytting-kan-medfore-risiko
  6. Siste uke
  7. Tja: 1. Du trenger ikke kaste langt for å få fisk 2. Fisk der det er overflateaktivitet. 3. Det er enklere å fiske på vakende fisk i elv enn i stille vann. 4. Er det en hindring bak deg, feks en busk, beregn et tilsvarende punkt foran deg, som du ikke skal krysse med kastingen. 5. Sjekk flua og fortommen jevnlig. Kroken kan være slått av eller flua går i oppløsning. Nybegynner-kasting sliter typisk litt på utstyret.
  8. Hei! Hadde min første tur ut med fluestangen denne helgen. Driver å trener på kast i første omgang. Hva er deres topp 5 tips om fluefiske som dere lærte når dere var nye ?
  9. Mange og flotte inspirerende bilder i denn tråden, takker og bukker.
  10. Ja, jeg er ikke tilhenger av konspirasjonsteorier, jeg tar verden for den det er og ikke noe annet. Som den har vært i tusener av år, og tilsynelatende alltid vil være det, ifølge historiebøkene.
  11. De rike vil alltid mele sin egen kake - bevist eller ubevist, historien er mitt fellende bevis. Og stortigspolitikere er så absolutt rike, de har ikke en marginal sykepleier lønn - heller ikke tilsvarende ansvar eller arbeidsmengde. Så hvor kommer utrykket "sliterne" fra, det gamle egypt ?
  12. En bank direktør tjente 16 mi9llioner i fjor - det er mer enn en million kroner i måneden, og kommentatoren på NRK unnskuldte seg med at det var en annsvarssfull og krevende jobb. - Mener du å si at å være sykepleier ikke er en annsvarsfull og krevende jobb ? Jeg bare spør...
  13. Hvordan er det med forskjellen mellom de rike og menige mann under G?!r Støre, har den blitt bedre ?
  14. Ikke det at Støre regjeringen egentlig ville noe annet... men Høyre gjør det bare enda mer effektivt.
  15. Nå er høyre regjeringen over oss igjen rett rundt gjørnet for å bygge ned veldferden for de fattige, for å gi etterlengtet skattelettelse for de ulykksalige styrtrike menneskene i Norge - med velsignelse fra slottet.
  16. Høres ut som mitt favritt arbeids forkle - eller kittel om du vil. Må være åpen da - det der ser litt klaustrofobisk ut. - tvagstrøye for hjortejegere ...
  17. Dette er jo et bedrivts eid forum, så ikke helt markedsmessig nøytralt. Men jeg opplever det som nøytralt - her er lite eller ingen moderasjon. Så jeg konkluderer med - tross det - at dette i praksis er et nøytralt forum - uten nevneverdig markedsføring og/eller hvor noen prøver å styre meninger eller konklusjoner. Og hvis noen gjør det, så kan man allikevel uttrykke sin mening uten forbehold - uten å bli utvist eller retusjert. Det setter ihvertfall jeg pris på !, og min mobiltelefon har liten skjerm og store knapper... den brukes til nødvendige samtaler eller tekstmeldinger.
  18. Fjesbok har tatt over - for dem av oss som ikke har ordentlige knapper på mobiltelefonen.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.