Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27. april 2020 in all areas

  1. Vi tok en retur til Langesund i godværet. Det angrer vi ikke på. https://teamcolibri.blogspot.com/2020/04/blalange-i-langesund.html#more Hilsen Atle
    1 point
  2. Båt og dermed motoren har fått vann under seg, med god hjelp fra Jørn, som jeg låner båtplass fra :-D Bedre fiskekompis finner man ikke :-D Og det meste funker. Men har en girlink som sklir litt på gir stanga fordi gjengene i linken er ødelagt. Får den såvidt i revers. Men ny link ligger på posten til vent i morgen, sammen med stang til giveren til ekkoloddet, samt 3 doregstenger, hvorav den ene skal til Poden :-D Så blir det nye sneller utover sommern. Kjøpte også et par stangholdere fra en lokal butikk som desverre ikke holder mål når endetakkelet er en Rapala X-mag Magnum 30. Tør rett og slett ikke bruke dem til dorging. Men kan være OK til rett ned agnfiske når man ligger på rek, så skal montere dem forran i båten til det, der de ikke er i veien.
    1 point
  3. Jeg høyner til 102,4.. Grattis med paddetorsk - kul fisk.
    1 point
  4. Per nå er det mye som tyder på at det ikke er fisket etter torsken i seg selv som er problemet i Skagerak, men reduksjon i næringsgrunnlaget. Å forby fiske etter feks sjøørret ville da fungert mot hensikten (som er å bedre torskens vilkår). Jeg er med andre ord enig i eksisterende forskrift. Hvis du har en eng med kyr på, og gresset forsvinner, så er ikke nødvendigvis løsningen å la være å slakte kyrene. Men det er tvingende nødvendig å få på plass oppsyn, for det fiskes fortsatt mye (små)torsk. Få ut oppsyn som gir klekkelige bøter og beslaglegger utstyr, så alle som har litt vondt for det skjønner poenget.
    1 point
  5. Jeg kjøpte en Forcemaster 9 fot 7-21 nå i vår. Ettersom det var 60-70 pst rabatt, klarte jeg utrolig nok å finne et ørlite hull i samlingen som bare måtte tettes ... Jeg har brukt stanga noen ganger og må si at den til å være såpas billig, virker veldig fin. Det eneste jeg ikke liker er den flashy påskriften «Forcemaster» i ymse farger. Men det kan jeg leve med.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.