Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 25. mai 2020 in all areas

  1. Det er ikke vår før vi får den første er makrellen her-posten!
    2 points
  2. Vondt å se, når jeg egentlig skulle fiske roosterfish i starten av juli Fin film!
    1 point
  3. Velkommen til forumet. Innsiget kommer rundt t 1. mai hvert eneste år, og 2020 var ikke noe unntak. I starten holder den seg typisk litt dypere, og det er derfor folk får det for seg at den "kommer" senere, men det handler bare om fisketeknikk (og ekolodd) for å finne den. Nå er vannet blitt såpass varmt at den treffes i alle vannlag, 0-20 meter.
    1 point
  4. Hele Haldenvvassdraget og Store Le kan legges til på listen din. Vansjø er AKKURAT så full av skjær og stein som du har hørt. Per nå er også vannstanden 20-30 cm under normal sommervannstand så nå må man være ekstra forsiktig. Se på "Vansjø.PNG" her: http://dybdekart.no/Map/View/86 Jeg hadde ikke kjørt ut på Vansjø uten ekkolodd og kartplotter, men nå er jeg litt risikoavers.
    1 point
  5. Facile har jeg ikke hørt om, men etter omtalen å bedømme er det sikkert ei helt grei stang.
    1 point
  6. 9'6" er bra lengde for sjøørretfiske, men jeg synes det er for langt til ørretfiske på fjellet. Men det er mulig dette er det beste alternativet hos Ekre Fly nå. Siden du er nybegynner tror jeg 4 Cast #6F passer best til denne stanga.
    1 point
  7. Anbefaler ei 9' #5 stang, jeg synes 9'6" er for langt. Ei moderne 5'er stang er sammenlignbar med ei 6'er stang fra noen år tilbake, 4'er blir for lett i vind. Har ei Fluvius #5M som jeg liker godt, viktig at det er 5M utgaven og ikke 5 som har en mye raskere aksjon. Testet begge på en demo og ble ikke venn med 5 stanga, mens 5M likte jeg så godt at jeg kjøpte Jeg anbefaler Guideline 4 Cast 5F snøre til denne stanga.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.