Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20. juli 2020 in all areas

  1. I dag ble det fangst! Ikke store karen, men morsomt var det uansett. Fikk fisken rundt flo som dere har anbefalt på makrellhekle likt det du anbefalte, cannonbang. Fiska med reker i lake uten om jeg vet det faktisk gjorde noe fra eller til, men etter 4 turer uten napp ville jeg ha noe agn før å føle at jeg økte sjansen i det minste. Noe agn som anbefales dersom det bidrar? nappa også et par ganger uten at jeg fikk hekta de på. Noen tips? Fort, sakte - hva er anbefalingen? Takk, folkens! Ny tur med en kompis som aldri har fiska makrell før, så da må jeg late som aner hva jeg driver med hehe!
    1 point
  2. Ny tur ! Fisket litt i Kvesjøen, kjent for enorm ørret og canadarøye. Burde hatt båt her merket jeg kjapt så forflyttet meg videre til Litltissvatnet hvor jeg sov over og startet fiske morgenen etter. For ett område !! Her må jeg tilbake ! Da med kano eller kajakk. Fikk flere flotte fisk og mistet en jeg er redd var over kiloen! Skitt au! Ble nok til en flott middag ! Noen ble med på film ta gjerne en titt mvh Ole
    1 point
  3. Rådene om å bruke størrelse 1000 til ørretfiske er utdatert. 2000 og 2500 er små knøtt i dag i forhold til før. 0.10 fireline er perfekt til det meste av fiske du kan bedrive med den stangen.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.