Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14. sep. 2020 in all areas

  1. Jeg må si det er et imponerende antall turer dere blydunkere i vest gjennomfører. Det er nesten så en skulle ønske en bodde i hakket mer maritime kretser. Men jeg antar det skyldes den ubeskjedne, skjønnprosaaktige romantiserte fremstillingen det gis ….
    2 points
  2. Man tager en slukstang, et 60 g søkke, en perle, et minilys, litt bling og en Mutu light #6 krok, og vips haver man en havmus og et særs fornøyd glis.
    2 points
  3. Begitt meg ut på ett nytt prosjekt ! Lage egne fiskesluker. I dette første forsøket prøver jeg meg på en ørretsluk på ca 10g ! La ikke ned mer enn ca 1 time da jeg tenkte det var en viss risiko for å miste den... uansett ! Noen andre som synes dette er spennende ? Som en ekstra utfordring prøver jeg få fisk på den også ! Alt innenfor 24 timer ! Ta gjerne en titt og si hva du synes ! Sluken funket forøvrig bra den!
    1 point
  4. Hei morsomt prosjekt. Ikke så mange som gidder sånt lenger nå. Men du kan få noen tips fra meg på veien, jeg har sysla litt med dette i tidligere tider. I stedet for å lakkere og male som du gjorde sp kan man også få til veldig bra effekter med å blånere med varme og ved å slipe lett med vinkelsliperen på kryss og tvers. jeg gjorde stort sett dette, spesielt ofte laget jeg mønster i slukene med vinkelsliper. Meen bare stå på og prøv ut ting. Det er mye som kan brukes hvis man er litt oppfinnsom. Her er en virkelig kunstner i faget, han driver mest med kniver, men her lager han en sluk. Ikke noe for hvem som helst, men det er lov å nyte en virkelig fagmann i arbeide https://www.youtube.com/watch?v=ZktOT9wkRX8
    1 point
  5. Takker så mye! Da blir det innkjøp!
    1 point
  6. Ørret skvetter unna når det kommer et plask, men de svømmer ikke langt unna, det kan være mat. Så det er ikke det som er grunnen ihvertfall. Men du kan skremme dem vekk på andre måter. Den vanligste er å gå helt ned i vannkanten der det er fint å stå og kaste derfra. Du kan prøve å stå et par meter innpå land og kaste over en liten busk eller noe sånt. Mest sannsynlig er det at fisken har mye mat å velge mellom om sommeren og ikke trenger å ta sjanser på hva de spiser, dette retter seg opp på høsten. Og for ørret gjelder dettte med regn og sånne ting. Godværsfiskere får mindre fangst.
    1 point
  7. Så kult med positive tilbakemeldinger. Kjenner jeg fikk lyst til å gå igang med fler. Mange takk
    1 point
  8. ja, det er imponerende antall turer disse vestlendingene får til. Dørstokkmila synes å være mye lengre her øst for fjellene. Og fisk får de også, i motsetning til noen av oss som synes å ha mistet det meste av fiskekarma, om vi noen gang har hatt noe slikt. Eller er dette nok et prov på at den eneste måten å fisk på er å komme seg ut? Det er i hvert fall ikke mye fisk å se her hjemme i sofaen, eller hjemmekontor som det også heter i disse Corona-tider. ellers et lite tips til bergensere; hva med vindusviskere på brillene? det burde det jo være et stort marked for der borte...?
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.