Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15. okt. 2020 in all areas

  1. Vel, jeg har nå tenkt å skrive litt fremover. Det er fordi jeg synes det er morsomt å lese tinga senere. Jeg tror ikke det vil hjelpe noe å ha et lukket forum.
    2 points
  2. Jeg er her mest i smug for tiden, ettersom siden er helt fucket opp på mobil. Men anser meg som et aktivt medlem uansett, og kommer nok til å poste flere rapporter når jeg får ånden over meg. Men er helt enig i at respons betyr veldig mye. Selv blir jeg aller mest glad når noen gidder å legge igjen en kommentar på rapportene mine, og kanskje spille litt ball med meg (slenge litt humor frem og tilbake). Nå er jeg fattig, men ikke ordfattig, så rapportene mine er evig lange, og kanskje det knapt finnes noen som gidder å lese dem fra begynnelse til slutt, selv om antall visninger på årets tråd skulle tyde på at mange er innom i det minste. Men noen kommenterer da, og det blir satt veldig pris på. Og jeg merker at motivasjonen min for å bruke tid på skrivingen daler betraktelig når jeg får lite respons. Greit nok at de har sin verdi for meg selv i fremtiden, men hadde jo ikke giddet gjøre meg såpass flid hvis jeg skrev for bare meg selv. Jeg er også en sucker for likes, må jeg innrømme, og et av mine pinligste øyeblikk var nok da jeg hadde ettårsjubileum på Fiskersiden 7. oktober og gikk inn og tok skjermbilde av Leaderboard for de siste 12 mnd. Når hverdagen gir få seire, tar man det man får. Det er patetisk, men jeg ble latterlig glad over å ha knust alle dere penisbefengte, lyrelskende vesener som har hengt her siden tidenes morgen. Men kanskje jeg selv er dårlig på å gi likes ettersom jeg tenker at en kommentar har høyere verdi? Trodde jeg var ganske flink der, men skal uansett skjerpe meg.
    2 points
  3. "Hun" var faktisk et bevisst valg. Jeg trodde jeg ville få kudos for å være fritenkende og moderne. Men jeg tar til etterretning at kardinalen ikke er en quinde, og returnerer det det konservative, gubbeaktige.
    1 point
  4. På mobil finnes funksjonen "All aktivitet" ved siden av søkeikonet. Men jeg er lat og vil ikke trykke en ekstra gang. #luksusproblemer Adskillig verre er greien med at man ikke får logget seg inn. Helt idiotisk.
    1 point
  5. Bergen skrives vel med stor B? Det er derfor jeg aldri skriver Bergen, men heller bruker "bergensområdet", for sistnevnte skrives faktisk med liten b, iflg. såkalte sikre kilder. Men nå er nerdefaktoren ganske høy her ....
    1 point
  6. Forsåvidt er campelen den beste kilden til plasser.
    1 point
  7. https://www.nettavisen.no/nyheter/fanget-sjelden-skapning-i-trondheimsfjorden---den-ultimate-opplevelse/3424032105.html Fantastisk!
    1 point
  8. JA til svada, sier Svadadronningen. Hvem som er svadakongen, får dere ta en catfishfight om.
    1 point
  9. Akk, et hjerte føles så tamt når det er hvitt. Kan du være så snill å bruke en tusj på skjermen og farge hjertet mitt rødt? Fra meg til deg.
    1 point
  10. På Laksevåg har du jo Kvarven. Vet ikke om plassen er overbefolket, ettersom jeg mistet altfor mye på bunnen til å dra tilbake dit for å kystmeite. Men denger du sluk, er det en virkelig fin og idyllisk plass, og står man alene, finner man virkelig roen. Ellers er jeg enig i at det er veldig vanskelig å finne gode plasser der det faktisk er mulig å komme seg ned til sjøen. Strandlinje my ass. Enten er det for bratt, eller så er det bebodd. Ja, det er min erfaring også, men det hjelper virkelig å være aktiv og bidra med innhold f.eks. på sider som dette. Den som gir, får også mer. ;-)
    1 point
  11. Jeg har "lika" med hard hånd nå. Men ikke det siste innlegget ditt, der var jeg kreativ ...
    1 point
  12. Det er ganske gjennomgående at det er stengt av der det går an å komme til vannkanten, derfor bruker jeg mest bof-områder På laksevågsiden er det lyreneset og kvarven som går an, og det er ikke plasser du får stå alene, så sant du ikke er glad i å fiske i regn og vind. Det er forsåvidt mye morsomt som lever i ytre puddefjorden, hvis du ikke har noe imot kjemiske mutasjoner og der er det en god del tilgjengelig brygge. Ellers enig i at sykkel er egnet fremkomstmiddel, da kan man ta med en pils til turen og
    1 point
  13. Nå er dere godt i gang. Denne tråden burde bli den nye svada tråden hvor vi diskuterer alt mellom himmel og jord ,)
    1 point
  14. Akkurat det er et poeng jeg trøster meg med. Det er festlig å lese ting man har skrevet. Og velsignet deilig å ha dårlig hukommelse, slik at rapporter blir som nye allerede etter få måneder... :-P (Og hyggelig å høre at det er skivelyst på ølkanten, ser frem til å lese)
    1 point
  15. Men ellers, hva annet kan man gjøre for å inspirere hverandre til å bli mer aktive? For meg hadde det hjulpet med f.eks. konkurranser. Skrivekonkurranser, ukens største/minste/rareste/peneste/osv fisk (basert på tillit), antall fisk og whatnot. Ny julekalender med lav terskel og rom for det meste som er fiskerelatert. Hvis Skitt fiske nå eier siden, kunne ikke de ha sponset noen konkurranser litt? (Dette var et ganske retorisk spørsmål til SKITT FISKE - halloooo? er det noen der????) Ville ikke ha kostet dem mye, og selv om vi støtter lokale bedrifter, kjøper de fleste av oss en del på nett også. Og vi anbefaler produkter til hevrandre, og gir gjerne råd om å gå et steg opp i pris for å få noe fornuftig. Har ikke det verdi for en fiskebutikk? FB og Insta blir noe helt annet, en side som dette gir mulighet til gode samtaler, fordypning og interessant lesning. Og er et fantastsik arkiv av kunnskap. Siden har absolutt livets rett.
    1 point
  16. Ingen av de som står oppført som medarbeidere har vært inne på evigheter. Og alle veier fører ikke til Rom, men til Skitt Fiske. Og da hadde det jo vært en ide om noen derfra kom inn og sa noen ord om hva som foregår. Og ikke minst fikser siden slik at den også fungerer på mobil.
    1 point
  17. Jeg har lissom tenkt at vi ikke skal besudle den bloggen .... Så feil kan man ta.
    1 point
  18. Personlig synes jeg et diskusjonsforum som dette, er en mye bedre arena enn feks FB når det gjelder "faglige" diskusjoner om sportsfiske, som jo er ganske så uavhengige av tid. Jeg har stadig vekk glede av innlegg på FS, som kan være 10 år gamle. Slikt finner man ikke på FB. Jeg skal legge inn noen fangstrapporter fra sesongen, så har i alle fall jeg bidratt
    1 point
  19. Ah. Forvirringen skyldes nok at nevnte bror ikke bor i byen over alle byer med stor B.
    0 points
  20. (og nå er det ingen som trykker liker på noen av innleggene her, men det er jo fordi man i rettferdighetens navn da må gå tilbake i tråden og trykke liker på alt, og hvem gidder det ...) Jeg liker – ergo sum.
    0 points
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.