Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21. okt. 2020 in Innlegg

  1. Noen som har prøvd pencil/popper med flue foran ? En pencil/popper har ikke skje/hake og vil ikke splæshe og bråke så mye som en vanlig popper. På denne måten kan man presentere en flue på en veldig rolig måte i vannet. Jeg prøvde dette tidligere i sommer å fikk noen Makrell til å bite. Jeg fisket så klart etter SØ å ikke Makrell. Jeg så en utrolig fin SØ i dag bare få meter fra land. Til slutt fikk jeg den til og bite men datt av. Nå sitter jeg og spekulerer i om jeg ville klart og lure den til å ta igjen om jeg hadde med meg bombarda. Det som er noe mer slit er jo å ha med 1 ekstra stang og sneller når man er på en kort fisketur etter jobb. Vet ikke om noen på FS har spekulert i denne teknikken før ? Man kan også få flue til å lette fra vannet om man beregner riktig avstand mellom flue og popper. Da kan man faktisk skape en enda mer ekte fremstilling av flua og ikke minst en fisk som prøver og ta den. Eller bare henge den bak og fisk som det skulle vert en bombarda.
    1 point
  2. Jeg var og fisket alene i dag etter jobb. Mens jeg sto der så jeg plutselig en stor finne bevege seg rundt. Dette var max 2 meter fra land på grunt vann. Jeg så den flere ganger bevege seg rundt på samme sted. Da jeg prøvde og kaste på den ble den så klart borte. Tror jeg prøvde hele sluk skrinet for å få den til å bite. Men måtte til slutt gi opp og gå videre. På veien tilbake så jeg den igjen å da prøvde jeg en sluk sort,hvit og rød. Da beit den på men datt så klart av. Sikkert en 1kg+ fiske om ikke større. Hva er deres erfaring med og kaste på fisk dere ser. Eller fisk som biter/napper men detter av. Bytter dere da sluk eller fortsetter dere igjen med det samme for å prøve å få den til og ta ?
    1 point
  3. Høres fornuftig ut det! Japp, TM265 ble også montert i en egensnekret kasse, men jeg ble ikke fornøyd så jeg skal gjøre dette på nytt og med en litt annen plassering.
    1 point
  4. Denne serien er helt rå i mine øyne. Nå har jeg faktisk 4 stk av den https://www.skittfiske.no/savage-gear/207747/savage-gear-parabellum-ccs-9-2-5-18g-2-delt
    1 point
  5. Jeg er nok langt ifra like flink til (og motivert for) å fikse opp på egenhånd som deg (så vurderer å strekke budsjettet litt oppover for å få meg en tilnærmet ny båt). Forsåvidt enig i at glassfiber er penere, men har som mål at båten skal ligge ute hele året uten for mye vedlikehold, så sånn sett er alu veldig aktuelt for meg Spent på å se hvordan du løser montering av tm265
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.