Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28. okt. 2020 in all areas

  1. Hvilken av disse mener du er det ultimate fluesnøret for sjøørret på vår og høst? Hvis det ikke er noen av dem, fortell om det som burde være på lista og hvorfor!:D
    1 point
  2. Jeg har alt du beskriver men det ligger bare å støver ned. Må ta meg sammen å prøve å planlegge noe som du sier.
    1 point
  3. Alright folkens- jag återvänder snart till vestlandet för att transportera eran julemat och fiska upp alla era fiskar. Förvänta en full force med rapporter här på fiskersiden. Stor eloge till Ölgylt & lady knurr som håller scenen levande! Hivar upp några bilder från sommarens fiske på sötvatten i Sverige sålänge.
    1 point
  4. Dersom formålet er sjøørretfiske, ser jeg ingen grunn til å starte med klasse 5. Det er enklere å få til greie kast med tyngre snører. En 9 fots stang i klasse 7, ev. en 6'er stang med et 7'er snøre, er en grei start. Om man går opp en klasse i snørevekt, er det enklere å spenne opp stanga med mindre snøre ute. Fordelen med flytesnøre er at det er lett å løfte fra vannet. Det kan være et poeng i en læringsfase. Jeg ville i alle fall ikke gått for et rent synkesnøre, men int. går sikkert greit. Det første snøret du kjøper bør være billig. Det blir ganske brutalt behandlet i starten, så det er bedre å slite ut et billig snøre, enn et dyrt. Det ligger en haug med fluestenger på Finn.no, så det burde være kurant å få tak i en grei stang brukt.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.