Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03. nov. 2020 in all areas

  1. Det viktigste er ikke å vinne men å delta ,)
    2 points
  2. Alright folkens- jag återvänder snart till vestlandet för att transportera eran julemat och fiska upp alla era fiskar. Förvänta en full force med rapporter här på fiskersiden. Stor eloge till Ölgylt & lady knurr som håller scenen levande! Hivar upp några bilder från sommarens fiske på sötvatten i Sverige sålänge.
    2 points
  3. Passer kanskje bra og laste opp et bilde. Fisken ble tatt fra land 6 Oktober i år. Fisken var 53 cm lang og veide 2.160g
    1 point
  4. Støtter TT her. Kjøp skikkelig nakke, gjerne to halve i hver sin "typiske" farge. En litt mørkere (sort eller mørk brun) og en litt lysere. Det er veldig stor forskjell på de dyre nakkene du kjøper løst, og de som følger med i settene. De dyre har langt flere "jevne" fjær mens de billige typisk har en haug med fjær som er ganske store så dy får ikke brukt så mye på en billig nakke med de størrelsene på fluene vi typisk bruker i Norge. Start gjerne med et sett ala de i linken din, men ha budsjett på bedre nakke(r) innen kort tid. Eller ser alle settene der helt fine ut som "startpakker".
    1 point
  5. Artig å se litt aktivitet her på gode gamle fiskersiden. Mon tro om jeg ikke tar meg en tur med kystmeiteutstyret i Bergensområdet nå når laksefeberen har lagt seg!
    1 point
  6. Som TT sa spiller det ingen rolle hvor du har bena mens du fisker i CPC, i en båt eller på land, så lenge de er innenfor Norges grenser. Ja, vi avsluttet nå 31.10.20. Vi har begynt å lukte på 2021, så følg med litt så kanskje vi fyrer opp igjen på vårparten. (Hvis vi gjør det så annonseres det både her, på blogg og på Fjesboka.) Jeg har noen tanker rundt endringer som må på plass for å begrense jobben bak, for Atle har virkelig jobbet ræ.. av seg her, så det skal diskuteres litt internt i løpet av vinteren. MEN det har virkelig rent inn med positive tilbakemeldinger fra både dere og sponsorene, og det varmer. Tusen takk for det, det hjelper betydelig på motivasjonen for en ny runde i 2021.
    1 point
  7. Vi hadde en super dag på Lørdag men ikke så heldige i går. Det blåste 6m/s å regnet fra og til. Vi prøvde samme stedet som dagen før men fikk ikke napp vi heller.
    1 point
  8. Morsom konkurranse. Likte konseptet, genialt opplegg. Ekstra morsomt å få premie selvfølgelig.
    1 point
  9. Lycka till Daniel- nu är inte den lättaste tiden. Jag lade 8 timmar på sotra igår med en ok torsk & en pb bläcksprut som enda resultat att visa upp.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.