Jump to content
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/06/20 in all areas

 1. Reke alene som agn på kveld/nattfiske på denne tiden av året: Da bør man ha ekstra god tolmodighet! Det er fet fisk som gjelder som agn nå. Kiwi har ihvertfall makrell og sild ferdig filetert i frossen blokk.
  2 points
 2. Anbefaler statisk kystmeite fra land inne i disse fjordene. Det er mye stygge kanter å henge seg fast i. Det blir ofte en del venting under slikt fiske. Det er dessverre ikke tjukt i fisk som står og venter på disse plassene, så man må nesten vente til fisk passerer og fatter interesse for agnet. Som hovedregel: 2 timer før full flo og 1 time etter. Men det finnes mange unntak fra dette.
  2 points
 3. ser ut til å være fine forhold der Funderer på en liten tur sjøl i helga, før jeg tar opp båten. Vinden har tydeligvis flytta nordover. Jeg måtte stoppe og ta natta oppe på strynefjell på onsdag, og der blåste det så j##lig at hengeren min ble kasta innover veien og ble stående på tvers bak bilen (det var snødekke, men den veier 6 tonn, det skal noe til)
  1 point
 4. Det ble ny skulketur i dag. Varmt oppsummerer best dagen tur. Det var sol og blikk stille. Dum som jeg jo er, hadde jeg basert meg på kalenderen da jeg valgte antrekk, om når været tilsa en vestnorsk høysommerdag, ble det hett under dressen. Så hett at dressen tidvis måtte av. Dro innover mot Lysaker i dag, i et område jeg i hine hårde har fått ørret fra land (og torsk opp mot 5 kg). I dag ble det kun en liten ørret og et par røsk. Men det var fint å se igjen gamle trakter, selv om mye var forandret. Testa litt ved Bygdøy og rundt øyene også, med lite å melde. Kun ett bilde i dag, men til gjengjeld av den vakre sorten:
  1 point
 5. Jeg skal nok oppdatere. Men hva gjelder Link, må jeg nok avvente din bruksanvisning. Det får holde for i dag at jeg kan ta skjermbilder ...
  1 point
 6. Nå kan det nevnes at det er ytterst få aktive sportsfiskere som ikke allerede har et forhold til c&r. Det er fint om man diskuterer det med folk man treffer på som man ser gjør ubetenksomme ting, men å diskutere det her er som å si at det er lurt å ha en krok i enden av snøret. Derimot hvordan releasedelen skal utføres kan man godt dele erfaringer om. Feks vil havmus dø hvis du hiver de ut fra en høy brygge slik at de treffer med snuten først.
  1 point
 7. Testa i dette minutt! Nå lærte jeg noe nytt. Hvilket i og for seg ikke er sjokkerende ...
  1 point
 8. Her kommer mitt killer-combo-tips til kystmeite (funker hele året) Makrell+blåskjell (surret sammen med agnstrikk). Til mindre kroker til flatfisk f.eks kan det være en fordel og surre dette sammen på en agnnål og overføre dette til kroken. Ingen sultne fisker svømmer forbi denne komboen, og den gir fra seg mye lukt/smak i vannet, så fisken finner agnet lett i mørket. Blåskjell plukker du lett i fjæren (på lavvann) der det er brakkvann og litt strøm. Kan fint fryses også. Bruk en litt grov kniv til å dele blåskjellene og grave ut innmaten.
  1 point
 9. Kiwi, REMA og coop pleier å ha inne. Og de internasjonale matbutikkene har alltid mye rare frossen fisk Ellers funker også sypike kutlinger og sei Hvitting funker hvis du får spicet den opp litt, rekespray El l. Og campelen har makrell og sild
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.