Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24. nov. 2020 in all areas

  1. Fiskersidens legendariske julekalendre går det fremdeles gjetord om, men siste juleevangelium er ennå ikke skrevet, så vi fyrer herved opp en av julas beste tradisjoner: Fiskersidens julekalender anno 2020 Og i god Lady- og butlerånd, kjører vi same procedure as every year: Velg deg en dato og kom med noe høvelig fiskerelatert, med eller med uten juleglitter. (Jeg er #¤&# ikke en butler!) (Butlere skal ses, men ikke høres. Et glass sherry, takk.) For brukere som har kommet til etter at fishy julekalendere lyste opp fuktige (håper vi) vinternetter, kan vi informere om at både enorme poster som slår koronaen ut av kroppen og koselige bilder er kurant, samt alt i mellom. Og det trenger ikke være en skikkelig trofefisk heller, poster om leppefisker, kutlinger og steinsmett er vel så interessante, samt poster om utstyr, hendige uhell, ønskedrømmer og whatnot. Skulle noen ønske å bidra med premier eller sånt, er det bare å skrive i posten her, så finner vi ut av hvordan vi lager jury og sånt. Nå er vi jo ikke så veldig mange aktive her på forumet,men både unge og gamle håpefulle har kommet til i det siste, så vi oppfordrer passive lesere/brukere til å se dette som en anledning til å bidra i beste juleånd, og nye brukere til å ta utfordringen. Dette er en glitrende anledning til å bli en del av fellesskapet. Det er alltid plass til en til som stinker fisk! (Skulle vi ikke bli mange nok, er det mulig å ta flere datoer hvis noen skulle ønske det, men heller én god luke som er gøy å skrive og en tom en, enn to som føles som et pes å få til.) 1. Desember : Ølgylt 2. Vikarluke av Lady Knurr 3. Fiskemannen 4. Erik 5. Arts og specimengutten 6. 7. Svein Gabrielsen 8. 9. TT 10. 11. 12. 13. 14. 15. Eivind Stensrud 16. Phillip L 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. Hvis dere trenger inspirasjon er de forrige julekalenderene samlet her: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/forum/79-gjennomførte-konkurranser/
    1 point
  2. Takk for innspill. Vi kjører ganske langt og prøver ut de rareste plasser så vet du det. Men de to siste helgene har vert helt døden ,)
    1 point
  3. Lørdag morgen voknet undertegnede som sikkert veldig mange andre meget fyllesyk. Andebryst, champagne og sang tar på. Men frisk luft må man få seg. Derfor ble tilhengerfestet (kompisen min) ringet opp. Vi skal på tur! Lovende skyer ved avreise! Turen gikk til tyrifjorden på jakt etter stor feit ørret på minimum 6 kilo Ut med farkosten. Campen ble satt opp på øynene ved sylling og undertegnede klar for å komme seg ut! Det ble dorget med både blyparavsner samt dyptdykkende wobblere. Så kom dagens første fangst!! En gjenglemt halvliter i båten får telles. 500gr og 23cm med lykke. Ikke sluppet ut. Det dorges både nærme land samt på de store dypene. Etter 3 timer forsvinner sola og jeg vender mot øya. Etter en god natts søvn er det utpå igjen. Her sitter jeg i skrivende stund og dupper bortover mot utøya 100m fra land. ingenting som biter på 5 timer totalt, men jeg kan konkludere med at det er mye bedre å gjøre noe man er virkelig flink til (blanking) en ikke flink til (drikke store mengder) God søndag!
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.