Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21. jan. 2021 in all areas

  1. Undertegnede er et sommermenneske. Jeg velger sommer og 20 plussgrader over vinter og is når som helst. Men når vinteren engang er et faktum, gjelder det å komme seg ut når forholdene tillater det. Jeg tar utgangspunkt i årets første tur, og går gjennom hva jeg ser på som viktig ved ismeite etter gjedde. Les mer på bloggen: https://teamcolibri.blogspot.com/2021/01/ismeite-etter-gjedde-160121-hvordan.html
    2 points
  2. Jeg er klar! Og går også i år for en meter i begge klasser. Jeg noterer meg at HA er byttet ut med sei. Det er forståelig, da HA jo er en ganske snever art og det var relativt få innmeldinger av denne, selv om jeg rent personlig hadde foretrukket HA (for hvor pokker skal jeg finne en sei???).
    1 point
  3. Ja veldig hyggelig å se at forumet er oppe å rusler igjen! er jo en gyllen mulighet for Skitt Fiske som eiere hvis de får til litt engasjement, aktiviteter og reklame! Ellers har det blitt litt isfisking uten resultat for min del. Kalde opplevelser jeg skal skrive om snart! Vinteren går med på å handle inn litt utstyr til dorging/trolling. har fått handlet inn litt stenger, sneller og stangholdere. Mer om det senere.
    1 point
  4. Må si at 2021 starter over middels bra. Stor takk til Skitt Fiske AS ved Anders som har tatt ansvar her og sørget for å få forumet på beina igjen etter at Hooked gikk nedom og hjem.
    1 point
  5. Jeg har ikke fisket så mye Gjedde i år. Men siden det er så stille i sjøen om dagen ble det en tur inn i skogen i går. Isen hadde lagt seg flere steder men det var fremdeles mulighet for å fiske fra land. Jeg startet vel i 11 tiden men fikk ikke napp/fisk på kroken før kl 14 tenker jeg. Jeg var egentlig på jakt etter Abbor. Derfor dere ser meg med min Parabellum 5-18g stang på bildet. Jeg fisket med 7cm små jigger på 7.5g hode. Det ble ikke noe bra bilde av fisken i går. Men må si det er utrolig gøy å få Gjedde om vinteren. Den har fetet seg opp til vinteren å er god og tjukk. Noen ganger om sommeren kan du sveive den rett inn. Men med den kondisjonen dem har nå så må du la den gå 2-3 ganger før du har den på land. Bildet under ble ikke så fint men tipper den var på 2kg Det ble en 2kg's Gjedde å en liten tass på 5-600g som datt av. Men denne ga også utrolig bra fight. Nå krysser jeg fingrene for noen kaldere dager så kanskje isen leger seg. Det gjelder å komme seg ut nå som det er så fint. God jul alle sammen. Håper dere får en fin dag sammen med venner og familie
    1 point
  6. Ja sitter å leser artikkelen akkurat nå Erik! Jeg kan jo røpe så mye som at jeg IKKE snudde mot trygg grunn. Kommer et inlegg senere!
    0 points
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.