Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26. jan. 2021 in Innlegg

  1. Utstyr er gøy! Kjøpte også ny stang sjøl 9'3 #7, og var ute helga som var. Vesentlig lettere å kaste jiggy https://nfisk.no/fluestenger/enhands/guideline/guideline-lpx-coastal#&variation=897028
    2 points
  2. Regner med at det er greit at jeg deler 1 konsept som gir ekstra piff i gangen til så å si alt som henger i enden av snøret og når man sveiver inn ? Har brukt det i mange år nå , men en idé er null verdt om den ikke deles...Enkle saker. Legger ved bilde av konseptet. Passer selvfølgelig best til haspel og ved å bruke denne overfører man ekstra bevegelser til det som henger i enden av snøret. Billig , lett å montere og lett å bruke. Kan sammenliknes med det å leke med en katt samt å tirre en katt til å leke. Det samme kan overføres til fisking . Lat som om man leker med en katt og når man fisker. Man bør ikke la seg friste av å tenke som en fisk. Man bør agere som en predator... Sjekk gjerne gangen før og etter. Det funker ! Setter pris på tilbakemelding og etter at dere har prøvd. Har mye mer å dele , men det kommer etter hvert.
    1 point
  3. Går aldri feil med et billig starter sett, må jo starte et sted å se an! Åh, du må melde an når du lander din første sjøørret på flue! Slike historier er priceless! Så blir du bitt av basillen, blir helt hekta og gjør akkurat som med haspel som du sier haha Jeg anbefaler å bytte ut snøret etter kanskje ett år, hvis du merker det floker seg mye eller du ønsker distanse. SA Volantis kan jeg da sterkt anbefale. Brukt Rio Outbound short, bra snøre men syns den floker litt mye til prisklassen.
    1 point
  4. Jeg har aldri sett den varianten før, men om du ser nøye på den linken du posta over her, så ser den slik ut der også.
    1 point
  5. Velkommen til FS. Det er mange som registrerer seg på FS for å spørre om fiskeplasser. Et godt tips er å migle seg med andre på forumet og delta under andre tråder og svar. Når du etter hvert har blitt kjent med andre på forumet blir det lettere å få tips om fiskeplasser. Ikke sikkert du og andre tenker over det. Men når første posten er spørsmål om fiskeplasser blir folk skeptiske. De fleste får svar så ser vi dem aldri igjen. Dette er et utrolig fint sted å dele erfaringer osv med andre ivrige fiksere. Håper vi ser mer av deg på FS
    1 point
  6. Planlegger fiske både lørdag og søndag siden det (for en gangs skyld) er meldt bra vær. Kan hende det blir fjordisen på søndag og da med SØ som mål.
    1 point
  7. Fra Sei til revolver. Jeg er klar for Colibri Predator Cup 2021.
    1 point
  8. Jeg kjøpte meg min første stang nå i år. Det ble en 9'' #7 på meg. Nå gleder jeg meg til det blir noe varmere ute. https://www.skittfiske.no/loop/137909/loop-incite-kit-9--hash-7-komplett-sett-med-stang-snelle-og-snøre
    1 point
  9. Jeg tok årets første SØ nå på Lørdag. For å være helt ærlig forventet jeg ikke å få noe. Var mer for å komme seg ut siden det var så fint. Den var ikke noe å skryte av så det ble ikke noe bilde. Noen av dere som har prøvd dere fra land med fluestang eller sluk enda ?
    1 point
  10. Har enkelte ganger brukt et finger til å skape rykninger i snøret og mener det fungerer. Konseptet ditt skal bli testet så snart det blir litt varmere i vannet her nord. Sibirtemperaturer er ikke rette forholdene for slikt.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.