Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11. april 2021 in all areas

  1. Jeg tok med meg Jørgen Andersen en tur til indre Oslofjord for å se om det var noe liv i sjøørreten. Det var bra bett og selv om de helt store fiskene uteble så ble det en fin tur, her oppsummert i en drøy 5 minutters filmsnutt. Hilsen Atle
    1 point
  2. Vi har nok alle noen ryggetriks å lære av deg. Selv er hengeren min så lett, at jeg heller flytter den for hånd enn å gå på «avansert» rygging. Det funker dårlig på en 50-tonner ....
    1 point
  3. Siden jeg freser rundt med en trailer på 19.5 meter til daglig, så kan jeg vel si meg enig i dette. Caravellen blir som ei hatteeske når jeg har parkert den og skal hjem. Men jeg er god til å bruke speila når jeg rygger da.
    1 point
  4. Skal nevnes at hun ratter en Ampera-e til hverdags, og det er nærmest som en gocart med skilter. Da blir overgangen stor når/ hvis hun en sjelden gang skal kjøre min CX5 med båten bak, og som de fleste med litt tyngre og lengre ekvipasjer vet så handler det mye om øvelse. Om turen til Lofoten i juni (da flyr vi) og Geiranger i august gir mersmak, får vi heller se på alternativene for å dele på langkjøringen etter det.
    1 point
  5. Hei! Takk for det! Vi fisket i to ulike områder, de to siste fiskene ble tatt på dorging, med Prorex Diving Minnow 8cm. De går på ca. 2-2,5m tipper jeg. :)
    1 point
  6. Supert! Tusen takkTakk for tipset om pullyen. Var innom der igjen for for ei veke sidan. Blei ingenting, men brukte berre reke på denne turen òg så kanskje det burde fortelle meg noko. Men fekk iallfall selskap på
    1 point
  7. Jasså, skal de ha vilje også nå .... Jeg må innrømme at kona heller ikke vil kjøre med henger. Selv om det for vår del innebærer en liten sak på 300 kg, som man nærmest ikke merker.
    1 point
  8. Fin film og fine fisker! Jeg var faktisk ute på samme tid denne søndagen, og det kan se ut til at jeg avsluttet i samme område som dere, om enn muligens litt lenger nord. Er det slik å forstå at dere dorget dette partiet? Og brukte du wobblere som dykker litt ned?
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.