Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11. mai 2021 in all areas

  1. Tror du kan få på alle farger, men mine favoritter er gul, oransje, grønn og rød, med best suksess etter lyr på gul og oransje og de mørkere til seien. Dog ikke alltid fisken deler favorittfarge med meg. Sei har jeg ikke så mye greie på annet enn de millioner av 20cm småsei her omkring som spiser alt. En annen erfaring er at feks VMC gummimakk har litt for lang hale, så mange ganger smaker fisken bare på gummihalen. De gamle Bunes gummimakkene med kort hale fanger mer fisk. Knyt med 0,90 sene og 3-4cm lange løkker. Pleier å bruke 50-120cm mellom opphengerne. Veldig fint med litt avstand mellom når det går på flere fisk så det er lett å vippe en av gangen over ripa. Er det fart i fisken kan speedjigging funke bra, særlig når avdriften er for stor til å pilke.
    1 point
  2. Gjersjøen og Årungen hadde vært der jeg hadde lagt ned "bynær" fisketid etter gjedde. Søk på de i forumet så finner du mye informasjon.
    1 point
  3. På torsdag var det liv og leven. Gjeddene har nå kommet inn for å gyte og jeg skremte opp tilsammen 4 stk. når jeg jobbet meg langs kantene. Fikk 1 stk. på ca. 70 cm. På fredag var det væromslag og alt ble "dødt". I løpet av helgen var jeg innom flere vann uten nevnverdig hell. Eneste unntaket var Gjersjøen på søndag kveld - vannet var humusfarget, noe jeg misliker - hvor jeg hadde på en stor gjedde som glapp av etter 5-6 sveivetak, og litt senere dro jeg opp en "trøste-gjedde" på ca. 60 cm. I kveld var det nok en gang liv i Årungen. Flere gjedder beveget seg igjen inne i sivkanten, men det som var spesielt var at abboren var hissig. Hadde flere tilfeller av "sint" abbor som bet i jerkbaiten/swimbaiten min.
    1 point
  4. Skal man strekke strikken litt med tanke på bølger, så er helt klart Alumarine 10 et bedre valg. Delvis på grunn av høyere fribord, og delvis på grunn av «båt» kontra «pram» skrogformen.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.