Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08. juni 2021 in all areas

  1. Hva gjør vel 4-5 bomturer når en plutselig treffer på alt! Rett sted, tidspunkt, utstyr og teknikk. Normalt bruker jeg ikke motoroil i Oppegårdstjernet, men i kveld var det kun det, de tidvis sære, abborene ville ha. Den store vinneren ble Relax Kopyto motoroil/10 gram jigskalle med +15 stk. napp!!
    1 point
  2. Heftig start på uka dette. Gratulerer til fiskeren, hvem det nå er av dere.
    1 point
  3. ... eller plukke opp turistguiden til @Ølgylt Grattis! 185 cm er ganske sjukt. Iflg den første tabellen jeg fant, skulle det bli noe slikt som 85 kg?
    1 point
  4. God tur alle. Ikke glem at Lofoten er en god del mer enn fisk. Begynner å bli noen år siden sist, men ting jeg har satt pris på er steinbitrekling, disse kunstinstallasjonene som er slengt ut i terrenget, nedkjøringen til nusfjord, vikingsenteret, smeden i Sund, en glassblåsersjappe som også lager ting av stein. Jeg er også nysgjerrig på hva studio yasja har malt i stamsund, så hvis dere ser et gigantisk portrett som er godt malt må dere ta bilde. Og naturen er verdt mer enn en titt. Og forøvrig er Lofoten knapt nok portal til nordnorge.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.