Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19. juni 2021 in all areas

  1. Hei Jeg har fiska mye smålaks med enhånds i tidligere år, men ikke i den størrelsen du nevner. Min pers er 5.5 kg på ei stang kl 5/6, det var i stordalselva i Åfjord i Trøndelag. Men stengene dine holder nok de, det er mere et spørsmål om du har store nok sneller, og hvor store elver du skal fiske i. I relativt små elver så virrer fisken mye frem og tilbake, og kan kjøres på ganske lett utstyr, mens i ei stor elv type gaula, drammenselva og lignende så kan den gjøre lange utras, og da trenger du ei snelle med god linekapasitet, gjerne opp mot tre hundre meter.
    1 point
  2. Hei Hvis det er abbor og gjedde som er målet, så dra heller litt videre til steinsfjorden. Der er mulighetene langt bedre. Tyrifjorden er stor og dyp, og er nok litt mere tricky for disse fiskene også. https://kart.gulesider.no/m/CwR7W Her f,ex er det et friluftsområde med parkeringsplass der det er gode muligheter for begge artene rett nedenfor parkeringa.
    1 point
  3. Mandag plukket jeg opp et par abbor og 5 gjedder (største ca. 80 cm) i Årungen. Torsdag fristet jeg sjøørreten i Bunnefjorden med flue til Tor meldte sin ankomst og tanken på å stå med 10ft. lynavleder i hånda ble lettere avskrekkende. Og i kveld svippet jeg igjen innom Nærevannet for en "rask" visitt. Tjuvfiske er visst mer regel enn unntak da de samme individene igjen er ute med båt og garn - nok om det, jeg har meldt fra! Nærevannet forundrer meg noe... Ikke fikk jeg noe abbor og ei heller noen bonus-gjørs i kveld, men små gjedder biter. Første kastet resulterte i en 30-40 cm gjedde og deretter fulgt det de neste 3 timene på med nær et dusin av samme størrelse. Da jeg en periode skiftet til jigging forsvant det 5-6 stk. shad-haler i dragsuget så det var et fånyttes prosjekt og det ble tilbake til CB´s og wobblere.
    1 point
  4. Hei Testet ut et vann på faslandskarmøy hvor jeg hadde hørt det var gjedde. Hadde ikke helt "rett" utstyr men det smalt når jeg prøvde en liten tung sjøsluk for å kjenne på bunnforhold 6,2kg og 103cm Hvor store gjedder er tatt på Karmøy /Haugesund før?
    1 point
  5. Fisker en del fra packraft og opplever også at man sjelden får god nok fart. Dorging med dupp kan fungere strålende og da kan man daffe avgårde i rusletempo. Bare husk å bruke nok bly så agnet holder dybden. Markdrag fungerer også i sakte fart. Ellers er det mest driving og kasting for min del. Det kan være ganske brilliant å ankre opp og avfiske områder. En nettingpose med stein er det mange som bruker som anker.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.