Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24. juli 2021 in all areas

  1. Jeg har fisket i det område, men det nærmer seg 30 år siden. Min forlengst avdøde bestefar hadde hytte der, og som tenåring fisket jeg derfor endel. Jeg har faktisk tatt ørret på over 2 kg der. De vannene jeg har fisket i er Djupvatnet, Hoppestadvatnet og Fagerfjelltjerna. I de to første gikk det mest i sluk, mens i tjerna fikk jeg også fisk på flue. Men det er altså nesten 30 år siden.
    1 point
  2. Hei Her fra Karlsvikodden og et stykke bortover er det noenlunde dypt https://kart.gulesider.no/m/JnQus Ellers er det langgrunt mot ringshaug. Mot slagentangen er det rullesteinsstrender videre. Har bare fått fisk langs den blå linja
    1 point
  3. Lilleafrika sies å være bra. Blir brådypt. Har også fått SØ utenfor/på baksiden av furustrand camping.
    1 point
  4. Ny flott, og lettere fiasko, dag! Startet opp med et par flotte abborer høyt i vannet med Astro Vibe Fire Tiger, 10g. Når det ga seg og ble stille skiftet jeg til 10g. jigskalle/Stanley og da kom det opp noen flotte abborer til (har lokalisert et lite område nå). Deretter fulgte et par "fiaskoer". Først var det en +/-1 meters gjedde som ville spise opp stakkars Stanley! Med en 5-17g. stang, 0.13 braid og 0.33 fortom gikk det som det måtte etter at gjedda hadde rast ut 6-7 ganger - fortommen brast sammen med årsbeste... Og cirka 1 time senere skjedde det samme med en PB-abbor som bet på en 15g. swinging rugby jig/offset-krok/10 cm piglet shad. Skrapte jiggen langs bunnen med enkelte små twitcher da det smalt på i enden av snøret. Først trodde jeg det var en sprelsk gjedde, men da fisken nærmet seg land så vi det var en gigant av en abbor. Den raste ut 3-4 ganger, og en fiske-kompis stod klar med gjedde-håven da abboren fikk spyttet ut kroken kun 30 cm fra håven - det svei noe aldeles j**lig, men samtidig var det en fantastisk opplevelse. Abborene på bildene under blir jo bare pygmeer i forhold, men nå som jeg vet det er mulig er det bare å stå på videre - neste gang!!
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.