Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01. okt. 2021 in all areas

  1. Vart tillbaka på nämnda plats med den gode ölgylt- det blev faktiskt lite mer utdelning. Vi fiskade från 12 till 9:30 ca, långt ut askøy vestsida. Platsen fortsätter att leverera lysing på ca 110meters djup- det får vara att betrakta som en landvinning att klara att fiska målrättat därute från land. kan de nu var bli lite större, då vore det mer än episkt. Vid 17 tiden kom även ett stort stim med sej inn på 60-100meters djup och fyllde på mitt förråd av filé. Älskar sej, tycker det är en otroligt underskattad fisk. Den gode ölgylt fick den största på ca 3kg. vid mörkrets infall började det regna hågjel i vanlig ordning.. tror jag drog mellan 10-15 hågjel plus svarthå från djupet. Lite slitsamt att ta upp dom från så stort djup och med tunga lodd. Iallafall väldigt nöjd med mitt nya utstyr, och ser fram emot vad hösten kan tänkas bjuda på.. förutom regn och rusk & lönesänkningar.
    3 points
  2. Det var en fin plass, og du var en hyggelig fyr å være der med. Svært så diplomatisk av deg å ikke nevne at du gruste meg på arter og target, men jeg fikk i det minste den lovte sypiken og hågjel. Jeg får se om jeg ikke får litt mer dreis på kastingen neste gang.
    1 point
  3. Etter diverse turer i Oslofjorden må jeg si det går forbausende bra. Hadde en litt stressende opplevelse i sommer da 2-3 fulle idioter fant ut at det var artig å kjøre en daycruiser i halvplan rundt og rundt oss i prammen, men selv det gikk bra. (Skvalpet inn 2-3 liter vann.) Men den forrige jolla (Alumarine 10) var mye bedre i bølger.
    1 point
  4. Vel, som konservativ og fordomsfull gammel gubbe, burde jeg vel si at sånt nymotens fjas er unødvendig, men egentlig synes jeg du skal gønne på. Ta gjerne bilder underveis, egenmekk og personliggjøring av utstyret er morsomt å lese om.
    1 point
  5. Får håpe utsikten var fin i det minste. Et tips er å bruke jigger til å kartlegge tang og slikt.
    1 point
  6. Ja ja, slik er vel livet litt for ofte … Men om du kastet av stangtuppen samtidig som snøret røyk, og tuppen ikke havnet i havet og forsvant, har du vel strengt tatt hatt litt flaks også.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.