Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08. mars 2022 in all areas

  1. Lørdag røyk girwiren og vi måtte taues til verksted. I dag ble både gass- og girwiren byttet på Ålesund motorverksted. Heldigvis hadde de rette lengder liggende, så nå er vi tilbake på Borgundfjorden. Det har vært en kjekk kveld, vi fant en stim med torsk. Tidligere har vi bare sett enkle fiskebuer på ekkoloddet. Det var ikke mange båter på Bygrunnea i kveld. Jeg vet ikke om de ble skremt vekk av Kystvakta som lå utenfor Bygrunna og passet på. Vi derimot fryktet ikke å bli bordet av Kystvakta, torskene vi fikk, var godt over minstemålet på 44 cm.
    2 points
  2. Det har kommet mer torsk inn på Bygrunna, og det var flere båter som var ute i dag for å prøve fiskelykken. Vi hadde hell og fikk noen fisker, selv om torsken ikke var særlig bitevillig. Vi fikk også en ølgylte. Kroken på svenskepilken traff tuten på en ølflaske og flasken ble med opp fra 50 meters dyp. Det er ikke mange som har ølgylte på artslisten sin.
    1 point
  3. Skulle bare mangle, gøy å dele info om slikt så andre får kanskje nytte av det. Jeg skulle ønsket jeg fant ut dette om briller tidligere, sånn typ 5 år tidligere. Etter at jeg fikk low-light brillene skremmer langt ferre fisk helt inntil land ved solnedgang og overskyet vær. Litt hardt å svelge at jeg kanskje har skremt fisk hele tida under disse forholdene alle disse årene Smalt også en stor jiggy i bakhodet som gjorde langt vondere enn jeg forestilte meg. Da slo tanken "tenk om jeg fikk den i øyet, hadde garantert blitt blind" det vekket noe i meg! Low-light igniter ser gult ut, men de har fått til noe som jeg har vansker med å beskrive. Når jeg tar de på meg, så er det ikke så gult. Det er som det er mer lyst, men alt har en mer varm tone.
    1 point
  4. Heisann! Flott at du deler erfaringer. Jeg har minst tre par "fiskebriller", men jeg må innrømme at jeg verken vet hva de heter (Jeg har en vag ide om at det ene paret er A.Jensen) eller hvilken farge på glasset som passer under hvilke forhold. Jeg har dog erfart at etter timer med gule glass, får man en aha-opplevelse når brillene tas av; "er det slik verden ser ut!?". Ellers har jeg også fatt et mer bevist forhold til brillenes betydning som sikkerhet for øynene, etter at jeg tok opp (kråke-) kastingen med to-hånds ...
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.