Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30. mai 2023 in all areas

  1. Ølgylts tur til Vinstervann i fjor, står høyt på lista mi. Som den villmarkens sønn jeg er, ville jeg nok overnatta i telt, men Haugseter Fjellstue har både hytter og rom, tror jeg.
    2 points
  2. Har fått enkeltfisk 2 ganger på Bontelabo i Bergen i mai i år. Ikke noe stor makrell. For ca 2 og 2,5 uker siden. Har sett andre få, men jeg har ikke sett noen som fyller opp bøttevis ennå.
    1 point
  3. Er tatt noen i Øygarden, men det er ikke snakk om store stimer
    1 point
  4. Haugseter er et glimrende sted. Vet ikke hvor bra matserveringen er der nå, men der spiste jeg en av de beste reinsdyrfiletene jeg har spist ever. Og Vinstervatn har åpenbart potensial, jfr Ølgylts erfaringer. Isteren er også et sted med muligheter, og det er vel Gløtberget campingen heter? Isterfossen er jo legendarisk blant fluefiskerne. Isteren har gode dorgemuligheter, der er det stor ørret og gjedde, mye pga dvergsiken som fins der. Det er også fin abbor og stor lake i Isteren, hvis det skulle friste. Og Galtsjøen huser stor sik. Ellers er også Jonasvollen, og selve Femunden en mulighet. Der er det et bra fiske etter røye, enten med wobbler eller markdrag. Og det fins fin ørret også i Femunden, selv om det er lengre mellom de virkelig store der enn i Isteren. Det er også overnattingsmuligheter på Elgå, men vet ikke hvordan mulighetene er med tanke på å sette ut båt. Langsjøen og Johnsgård camping øverst i Sømådalen er en annen mulighet. I Langsjøen er det stor ørret. Og er man først i Femundstraktene er det ikke så langt over til Storsjøen, der bestanden av stor ørret har tatt seg opp igjen etter at noen fant på å sette ut krøkle der. Vet ikke hvordan overnattingsmulighetene er rundt Storsjøen, kanskje Kvernesodden ved Lomnessjøen er det nærmeste? Men det er båtutsettingsmuligheter i Storsjøen. Hvis man da ikke heller foretrekker elvefisket i Mistra? En annen mulighet er Savalen. Vet ikke hvor enkelt det er å få satt ut bår der, men det er gode overnattingsfasiliteter der, og tror det er mulig å leie båt. Dorging med markdrag etter røye er det mest aktuelle, men det fins en og annen stor ørret der og. Og fra Savalen er det ikke lange stykket ned til Glomma, der det er fisk av god størrelse av flere arter; sik, harr, ørret, gjedde.
    1 point
  5. Det tipset istemmes. Aldeles glimrende sted å tilbringe noen dager. Skulle dere havne der har jeg noen tips å komme med. Isteren er også en tanke. Isterfossen camping har greie hytter og greie folk, og da har dere Isteren som er ekstremt naturskjønn og galthåen og sjøen som har fisk
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.