Jump to content
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/22/22 in all areas

 1. Og så, jeg har da støtt og stadig tekniske problemer pga fuktig karakter men det blir da fiskebilder for det
  2 points
 2. Ikke dumt det der. Men jo, man kan gå feil med eddyjelly. Den er altfor bra til lyr, og det er en agn- og tidstyv man kan spare seg for. Et knippe ownerkroker burde også være på listen, da det er gave som kan sendes i posten uten at frakten koster like mye som et middels ekkolodd.
  1 point
 3. Første is-rapport fra marka sesongen 22/23. Fredag 25. nov så det slik ut; Tryvann er ikke heeelt farbart ennå, for å si det slik. Småbølgene skvalpet mot land i et ellers ganske så vinterlig landskap. Ganske overraskende at vannet var helt åpent. Skjennungen så heller ikke ut til å kunne bære en elefant. Egentlig er er det vel bedre med helt åpent vann nå, enn et tynt snø-sørpelag som begrenser videre islegging.
  1 point
 4. Uansett ble det ganske bra resultat. Jeg humret hver gang du sa, de er fredet så vi må visst flytte oss litt.
  1 point
 5. Fint med video fra kjent fjord! Det hadde jo vært knall om torskebestanden tok seg opp. For noen ti-år siden var det jo virkelig mye torsk i indre fjord. Ellers er vel kampen om ikke å få en bestemt art noe de fleste sportsfiskere opplever i ny og ne. For egen del er det stort sett makrell som tar den rollen, men da jeg vanket i Femundsmarka i gamle dager, var det gjerne slik at på et bestemt tidspunkt på kvelden begynte små-laken å bite, og da var det bare å slutte og fiske eller gå over til noe annet enn mark.
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.