Gå til innhold
Fiskersiden

Tor Inge

Medlemmer
  • Innholdsteller

    521
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tor Inge

  1. Hvor mange "HK" har motoren?

    Det jeg lurer på er om du har prøvd hvor stramt du kan legge på snøre?

    Hvor mye brems du kan legge på spolen?

    Står ingenting om kraften på motoren, men uansett er det jo utvekslingen på maskinen og snellen som bestemmer hvor hardt du klare å få det på. Som du ser av første bildet er det en kraftig sak når du sammenligner med tiagra snellen. Har ikke hatt noen problemer med løs multi, å ja jeg har lagt på noen meter.... :)

  2. Har en Triangle super triwinder spolemaskin med trinnløs motor for salg. Med denne maskinen kan du legge snøre på alle typer spoler og multiplikator sneller.Den digitale telleren hjelper deg med å holde kontrollen på hvor mye sene som legges på. Det er også en egen spole på maskinen til å tømme den gamle snellespolen din. Maskinen passer for privat, klubb og kommersielt bruk. Tilsvarende ny maskin koster 3.000$

    På bildet er det påmontert en tiagra 30w for å illustrere størrelsen.

    maskin1.jpg

    maskin2.jpg

    maskin3.jpg

    maskin4.jpg

    Mvh

    Tor Inge Leidland

    97614119

  3. Hva har du sett på bildet som ikke jeg har sett?? :dribble:

    gratulerer med masse utstyr hehe...antagelig.

    Spar deg for usakligheter med å rote til tråden. For den som har en sveiv eller gidder bestille ny til en av shimanosnellene er det et kupp.

    Ingen ambassadeurer

  4. Finnes det hele sneller blant disse også?

    Ja det vil jeg tro, har ikke sjekket og testet de. Kommer ikke til å gjøre det heller, for da vil jeg sikkert bare angre på at jeg selger de. Tipper flere kun har små feil eller trenger noen justeringer. Alle snellene kommer fra nedlagte Egersund Sporstfiske.

  5. En pakke med diverse fiskeutstyr, alt du ser på bildene (Kroker,søkker,isopordupper,surfhekler, etc.) Verdi over kr 2500,-

    Lar auksjonen ligge åpen til onsdag 7/4 kl 22, høyeste budet vinner. Bud legges under (ikke PM).

    Vinner betaler frakt, sender esken som norgespakke egenembalert til kr 150,-

    Start kr 1,-

    pakkemellom1.jpg

    pakkemellom2.jpg

  6. Rydder litt og innser at jeg aldri kommer i gange med "mekke snelle" prosjektet mitt.

    Legger derfor ut en kasse med ca 35 sneller, 80 spoler + mye deler. Det er haspelsneller, havfiskesneller og fluesneller i forskjellige merker og varianter.

    Lar auksjonen ligge åpen til onsdag 7/4 kl 22, høyeste budet vinner. Bud legges under (ikke PM).

    Vinner betaler frakt, sender esken som norgespakke egenembalert til kr 150,-

    Start kr 1,-

    snellersmaa1.jpg

    snellersmaa2.jpg

    snellersmaa3.jpg

    snellersmaa4.jpg

  7. Nei har ikke spurt henne... :) Grunnen til drukningen er at hun lurte den med seg i sekken til fotballtrening, uheldigvis åpnet drikkeflasken seg i sekken når hun skulle hjem.... Hun våget ikke si noe før etter en uke, litt sent å redde den da.

  8. Mor til son min klarte å knuse DS-en hans for eit par dagar sida. Dessverre regnar eg han må innom elkjøp før det blir klart at han ikkje kan reparerast og det vil sikkert ta si tid. Det hastar vel, regnar eg med?

    Nei det haster ikke veldigt.

  9. Start utlufting umiddelbart, åpne alle tilgjengelig dører og vinduer . Husk at propan e romtrent halvannen gang tyngre enn luft, så bor du i en kjellerleilighet bør du være eksta oppmerksom. En liten gnist ved riktig blandingsforhold, sender både deg og leiligheten til himmels. Dette er ikke noe du bør sitte forran dataen å fundere på, propanlukt skal du ta på ALVOR.

  10. Kjenner ikke til programmene dine, men vanligvis vil det enkleste være å opprette et nytt lag over orginalbilde. Dette gjør du om til svart/hvitt, så bruker du viskelæret til å få frem fargene fra bildet som ligger under.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.