Jump to content
Fiskersiden

Bjarten

Members
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bjarten

 1. Har i 10 år fisket mye kveite. Har alltid brukt 65lb og 50lb braid. I sommer fisket jeg mye med wobbler. I tre knops fart får jeg ikke wobblerne så dypt som det står på at de skal gå. Vurderer derfor å skifte til tynnere line til dette bruk. Får det stort utslag med tynnere line? Anbefalinger av merke og tykkelse? Vurderer Daiwa J-8 multi-colour i 0.24 mm. Blir dette for tynt?
 2. Har en slik snelle. Synes spolen på denne er veldig parallell med snellefeste. Får dermed en "lugging" ved hver rotasjon. Er denne beregnet for spesielle haspelstenger? Har en Stella 8000 SW HG den er mer skrå slik at spolen peker mot første ring. Kan det være noe feil med min snelle? Noen som har erfaring med denne snellen?
 3. 19 eller 24 cm - Dyptgående
 4. Ble det kveite på akkar?
 5. Min erfaring er at sild er det beste kveiteagnet.
 6. Hva blir forskjellen på denne i forhold til M260? (Kan få den til 8990,-)
 7. Er S2016 ny utgave av S2009? Når det gjelder gjennomgående svinger så vet jeg ikke om noen som monterer i området. (Vesterålen) Er skeptisk til å borre i skroget selv. Anbefalt svinger Abbor? Gjennomgående? Hva med denne? http://www.airmar.com/uploads/Brochures/M260.pdf
 8. Har Lowrance HDS 5 med P79. (Har også Garmin GPSmap 526s med standardpakke giver). Tenker å bruke HDS 5 til ren plotter. Dermed ønsker jeg meg tips til ekkolodd + giver. Krav: - Fungere til kveitefiske med stang - Se bunnen og fisk ned mot 200m i hav Har sett på Simrad R2009. Noen som har erfaring med dette, eller kan komme med tips? Noen som har erfaring med dyrere innvendige givere fra Airmar?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.