Gå til innhold
Fiskersiden

herman

Medlemmer
  • Innholdsteller

    144
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av herman

  1. Hei

    Takk Takk, Va du ikke vet. Skjønte at det var noe, alle er jo utsolgt. Da blir dem vel dyre på G- Sport om det bare er di som fører dem.Hadde sjangsen å kjøpe 2 nye i forgie uke for 1000 kr stykk, at jeg ikke slo til.Høres jo utrolig ut at ingen andre tar dem inn da. Er jo en bestselger til Laksefiske.

    Herman

  2. Hei

    har prøvd å få tak i Amb 6500 Syncro men alle butikker er utsolgt. Fikk i dag vite at di ikke blir til salgs mere hverken i Norge/ Svergie eller Danmark. Noen som vet hvor man får tak i Amb 6500 Syncro.

    Herman

  3. Hei

    Jeg tittet nemlig på noen Daiwa sneller og ble ved første intrykket meget imponert. Synes faktisk det virket som bedre sneller en shimano osv ved første intrykket. Dette sier jeg kun bare på følelse. Satt med en daiwa snelle og en shimano snelle i prisklassen 2000 kr og syntes at daiwa virket bedre laget osv.Jeg er meget fornøyd med shimano men lengter etter og teste noe annet. Og jeg vurder sterkt å kjøpe daiwa

    Herman

  4. Hei

    Skal kjøpe meg 8 nye trolling sneller har kikket på Daiwa SG 47 LC og Shimano Tekota 600LC. Noen erfaringer som har erfaringer? Fordeler ulemper? Vet godt at shimanoen er dyrerere. Skal fiske laks i østersjøen og ørret på mjøsa.Hvor får man tak i disse til en ok pris?

    Herman

  5. Hei

    Nu snakket jeg ikke om hvilket merke man er utpreget fan av. For meg betyr det definitivt ikke hvilket merke stanga har. Men jeg prøvde å komme med et godt råd i forhold til pris kvalitet og med tanke på hvilket fiske stang og han faktisk nevner og bruken av den, Han sier han ønsker en 12, 6 fots stang. Og min bestemte mening er fortsatt at ELBE LARGO 12,6 fot 7-28 gr er et utmerket alternativ og en SKIKKELIG fiskestang. Kjenner mange som nettop har den stanga og alle er meget fornøyde.

    Herman

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.