Gå til innhold
Fiskersiden

Kjetil L

Medlemmer
  • Innholdsteller

    518
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjetil L

  1. KjetilL: Det er vel ikke såå lenge siden eg klarte å lure deg med ut en tur. Mener å huske att du blanka en gang i høst :) Du får sende en PM, eller logge deg på MSN når du vil ut å lufte den gamle makrellen igjen. Det er alltid kjekt å ha deg med på tur.

    Satser på en tur midt i februar, er vekke kommende uke og helg.

    Men kunne greit tenkt meg en søndagstur.

    Blanka og blanke fru blom, fikk jo noe småfisk... Det var på tananger.

    Etter hva jeg leser og forstår har du en rekke go-plasser som jeg er intressert i å få prøve!!

    Snakkes. Skal prøve å komme meg inn på msn sånn en gang i blant iallfall

  2. Karl Inge S - Har ikkje vore logga inn siden klokka 21.45 Hva skjer??????

    Ellers så savner eg og flere av dei som er nevnt.

    KjetilL har vel også redusert forumbruken sin betraktelig etter att han kjøpte seg fluestang.

    Ja, det å kjøpe fluestang var nok ikke ett sjakktrekk...

    Fint å se at man blir husket iallfall.

    Har lest igjennom tråden her og sett at folk har både personlige årsaker for å kutte ut forumet og andre føler de har blitt presset ut, noen har tilogmed valgt andre forum.

    De som hadde håpet på en gripende historie med trussler, personlige tragedier og andre forum må nok lese de andre innleggene.

    For min del så ble plutselig fiskingen lagt til side. Selvom jeg kjøpte meg nytt havfiske utstyr i sommer som var og har endel stenger og sneller, er det den viktigste tingen jeg har hatt lite av....tid.

    Klart det går an å prioritere, men har innsett at familien er en nokså viktig del av livet.

    Tok også på meg mye ( altfor mye ) ansvar på jobben og er nå byggeplassleder på en byggeplass som sliter med fremdriften og kranglete byggherrer. Utenom dette så prøver å ta mer skole ( teknisk fagskole ).

    Det ble mange sene kvelder på jobb i høst og da var det godt å komme hjem til kone og to, som regel sovende, døtre. Fiskingen var ikke i tankene mine.

    Så ble det november/desember og vi kjøpte hus, eller noe som kan minne om hus. Oppussingsprosjekt vil nok mange kalle det for. Så der sliter jeg ut kveldstimene dag etter dag.

    Men, her en dag, da jeg pussa opp kom jeg til å tenke på garasjen som fulgte med. En enkel garasje, med ett rom helt bak i garasjen. Tankene gikk på hva jeg skulle ha der, sykler? hagemøbler? ved? svigermor?

    Det var da det slo meg, det rommet skulle isoleres, det skal settes inn en halvgammel fryseboks, det skal legges inn vann slik at jeg får en utslagsvask. Det skulle bli mitt eget fiskerom! Alt av fiskeutstyr skal stå der inne, godt og varmt, med vann slik at jeg kan skylle av snellene etter bruk, med fryseboks til agn.

    Da, akkurat da, var det fiskelysten kom tilbake. Jeg lover å levere en rapport, selvom det ikke er så mye som ett napp en gang, den første fisketuren etter at jeg er ferdig med å pusse opp!!

    Gleder meg!!

    Kjekt å endelig være tilbake her inne også! Har mye lesing å ta igjen ser jeg!!

    :)

  3. Har nettopp kjøpt meg bærbare pc, en HP compaq nx9420, med Windows Vista installert. Har en litt eldre dell stasjonær maskin med win XP.

    Kunne tenkt meg å koblet disse "til hverandre" uten bruk av kabel. Har en vanlig trådløs router ( speedtouch ett-eller-annet ) og begge maskinene har trådløst nettverkskort.

    Har prøvd mye frem og tilbake, men får det rett og slett ikke til. Har søk rundt forbi på nettet ( google ) og lest igjennom mange nerdete forklaringer på diverse it-forum. Håper derfor at noen her inne har muligheten til å forklare i normalt ordlag hvordan man kobler sammen maskinene. :)

  4. Har planer om en tur til neste vinter/vår ( cirka mars ) til en plass hvor solen skinner og det er varmt og godt. Fant ut at Kapp Verde var iallfall varmt nok og prisen var mer enn overkommelig.

    Spørsmålet er da om dette er en plass for en familie med to voksne og to jenter ( 1,5 år og 5 år ).

    Har lest meg frem til at dette ikke er en turistplass, så det mangler fornøyelsesparker og slikt. Men vi reiser først og fremt for å koble av og tilbringe tid med unger. Og sålenge det finnes ei strand og varmt vann så er jo egentlig det mest løst.

    Intressert i å høre fra andre som har vært det...

    Leste også at man kunne få komme seg ut på dyphavsfiske, er dette noe å anbefale? Og hva kan man forvente?

    På forånd takk

    :)

  5. Er det mange unger som skal være med? Kanskje jeg kan dra med meg dattera på 4 år? Er det andre som har smått i den aldersgruppen og som skal ha ungene med?

    Skal uansett bli kjekt å fiske igjen, var i Botne og fiska på isen i vinter. Hvor står man å fisker langs land?

    Skal prøve å få kontakt med henning jansen og se om han er intressert.

  6. Husker enda den opprinnelige tråden om julebruskongen og CB sin fantastiske kommentar:

    "De burde utstyre etikettene med advarsler.

    Overdrevent inntak kan gi deg tannstilling som stabbesteiner langs en vestlandsvei, klodens råeste pannelugg og Platajakke!"

    Sitat Cato Bekkevold!!

  7. Hvis du har utvendig stakeluke, så kan du kjøpe deg en "stakeslange" som du kan sette på en høtrykkspyler. Denne slangen har dyser som spyler bakover, dermed jobber slangen seg innover. Er ganske effektiv.

  8. Det jeg mener med kjellersenking. La oss si at takhøyden i kjelleren din er 2,00 meter og du vil ha den til 2,40. Da må du senke kjelleren 40 cm. Men hvis du er fornøyd med takhøyden din i kjelleren er ikke dette problem.

    Det går nok bra. Ikke dum idè å høre med noen bønder om de kan grave.

  9. Høres jo ut som en fin jobb. Viktig at du får leda takvannet til drenskummen. Er det en eksisterende drenskum, så kobler du alt til denne.Hvis ikke så må du til med ny drenskum.

    Er huset gammelt, grunnen til jeg lurer er at mange ønsker å senke kjelleren. Greit å huske på å legge drensen dypt nok til dette, hvis det er aktuelt med kjellersenking.

    Får du tak i rette fyren/firma, kan du avtale at de kun tar seg av gravinga, at du legger drensen og slår opp platon ( luftepapp ) på veggen.

    Uansett hva du velger, lykke til!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.