Gå til innhold
Fiskersiden

TroNnY

Medlemmer
  • Innholdsteller

    54
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TroNnY

  1. Har en Ambassadeursnelle som jeg kjøpte for 8-9 år siden. Den er kun blitt brukt en gang, så jeg vurderer å selge den. Jeg har ikke så mye greie på modeller osv, men på siden står det 7500i C3 CS GHR. Noen som har en antakelse om hvor mye jeg kan ta for den? Kjekt å vite om jeg skal legge den ut for 300 eller 3000kr :) Magesfølelsen sier at det er en plass midt i mellom. 

    Edit: Den sitter forresten på en 8-fots gjeddestang, som jeg heller ikke bruker. Vil det være smart å selge de samlet?

  2. Drar opp en svært gammel trå her. 
     

    Dette meiteustyret jeg en gang i tiden kjøpte endte opp med å kun bli brukt en gang. Nå har jeg flyttet rundt en del ganger og mine stakkars foreldre har lagret det siden. Jeg ønsker derfor å selge det, og jeg er litt usikker på hvilken pris jeg kan ta. Både stang og snelle er blitt lagret tørt, slik at det fremstår som nytt. 

    Snellen er en Shimano Baitrunner 8000c. Stangen er jeg litt usikker på modellnavnet da det ikke står på, men ut ifra litt research ser det ut som det er en Shimano Beastmaster AX Specimen? Legger ved bilder av alt. 

    Er det for optimistisk å håpe på å få ca 2500 for settet? 

    IMG_20180109_140724.jpg

    IMG_20180109_140733.jpg

    IMG_20180109_140804.jpg

    IMG_20180109_140911.jpg

    IMG_20180109_140942.jpg

    IMG_20180109_140957.jpg

    IMG_20180109_141023.jpg

  3. Tenkte å ut på Bredalsholmen en av dagene å teste fiske litt der. Hvordan er det med parkering og adgang der nå? Mange år siden jeg har fisket der sist, og da kunne man kjøre inn på plassen å parkere uten problem, men mulig det var etter arbeidstid? Har bodd utenbys noen år nå, og er ikke helt oppdatert, men har hørt noe om at det verkstedet som holder til der er ganske strenge på både parkering og generell adgang på området. Noen som kan bekrefte/avkrefte? :)

  4. Mange fine tips. Kom gjerne med fler:) hvertfall når det gjelder saltvann.

    Veit ikke hva du har av arter, men om du kun skal pelle arter i ferskvann er vel turer til en eller flere av følgende plasser å anbefale:

    Tvedestrand: regnlaue, husker ikke navnet på vannet

    Farsund: karpe i Mosvoll og grundling i Nesheim

    Kristiansand: gullfisk og gullvederbuk i Barselvanna

    Ellers er det vel også suter og karpe i Arendalstraktene, uten at jeg veit noe mer om hvilke vann osv. Om noen kan hjelpe deg med mer konkrete tips er en økt etter suteren absolutt å anbefale, det er jaffal en av mine absolutte favorittarter!

    Når det kommer til saltvann er jeg såpass nyinnflytta sørlending at jeg ikke har allverdens å slå i bordet med.

    I ferskvann er det ikke mange arter jeg har. Er vel kun gjedde, ørret, bekkererøye og abbor så vidt jeg husker.

    Har tenkt på Barselvanna tidligere. Hvilket av de er best? Det som er nærmest sørlandsparken eller sørlandshallen? er kansje hipp som happ.

    Wiggy: Bor ikke på Birkeland, men litt oppforbi Vennesla. Bare jeg som har glemt å oppdatere etter jeg flytta:)

    Trenger man fiskekort i noen av de vanna dere nevner?

  5. Jeg har to ukers ferie nå, og tenkte å bruke tiden til å fiske. Er det noen som har noe tips til gode fiskeplasser på sørlandet?

    Blir bare dagsturer så noe særlig mer enn 2 timers kjøring hver vei tror jeg ikke at jeg gidder. Regner da 2 timer fra kr.sand.

    Skal fiske både ferskvann og saltvann, og alltid gøy med mange arter. Tenker også å prøve surfstanga, så steder med sandbunn er bare bra:)

    I ferskvann så er det flott om man ikke trenger fiskekort.

    Noen som har noe geniale plasser?

  6. Har vurdert baitrunner også, men fant tilfeldigvis aerlexen i et blad vi fikk. Ligger ikke baitrunner 8000 på ca samme pris som aerlexen?

    Jeg er rimelig grønn på dette feltet. Hvor langt kan man regne med å kaste med specimen + baitrunner? (Si at kastevekten er ca 90g + agn)

    Er det veldig annerledes teknikk i forhold til vanlig slukfiske?

  7. Hei.

    Meg og en kamerat tenkte å ta en telttur, og lurte i den forbindelse på om det var noen som visste om noen ok fiskevann som ligger litt borte fra allfarvei (2-3 timer å gå fra bilen). Helst ikke så langt borte fra kr.sand men et par timers biltur skal man alltids klare. Vi tenkte å ta med kamera å filme litt fra turen (kansje litt inspirert fra diverse naturdokumentarer men... :angry2: ).

    Send gjerne svar på PM om du ikke vil at alle skal vite hvor det ligger.

  8. Hei.

    Jeg har egentlig ikke fisket så mye i sjøen fra land på sørlandet, og hadde håpet at det var noen snille sjeler her inne som kunne delt noen gode plasser med meg. Lister opp noen arter jeg gjerne vil ha, dog vet jeg ikke om alle er mulig å få fra land.

    -Forskjellige flatfisker

    -Knurr

    -Havmus?

    -Havål

    -HA

    -SØ

    -Rødhai

    -Torsk, sei, lyr (Gjerne med brukbar størrelse).

    Jeg bor i Birkeland, og tenker at +- 2 timer kjøreavstand holder.

    Skrive gjerne tips om hvordan man får de forskjellige artene også, da jeg ikke har så mye erfaring med de flate og en del av de andre, men jeg skal nok klare å finne ut en del selv også. Hadde også vært greit å vite hvilken type bunn det er på de forskjellige plassene.

    (Håper ikke jeg virker for kravstor nå, men svært få i min omgangskrets er særlig fiskeinteressert, så jeg vet ikke hvor det er bra.)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.