Iversen

Members
 • Content Count

  2306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Iversen

 • Rank
  Seniorbruker
 • Birthday 07/22/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik, Norway
 • Interesser
  Meitefiske, karpefiske

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her tror jeg jaggu du har fått en laks ...som akkurat har gytt
 2. Iversen

  Lake ( lota lita)

  Nei dessverre, du må lenger avgårde. Noen vann i Oslo området eller så er det Glomma og nordover!
 3. Ville vurdert pakketur med getawaytours. De er veldig seriøse og dere er garantert en drømmetur! Har ikke vært i Alaska selv, men har vært på tur til Canada med de to ganger og hele opplegget var veldig bra. http://www.getawaytours.eu/no/destinations/alaska/
 4. Ja, skal bruke el motor og fisker hovedsakelig i mindre til mellomstore vann. I store vann eller i sjøen ville jeg nok heller vurdert en liten alu båt, men det er ikke aktuelt for min del.
 5. Ja jeg har ikke sett noe spesielt negativt rundt disse når jeg har søkt på nett. Har en i dag med aludørk (plater) som veier borti 50 kg, men etter at ryggen sa takk for seg i over en mnd i fjor etter en dum manøver ved sjøsetting i fjor, må det være en drøm å håndtere en båt med halve vekta!
 6. Vurderer å gå til innkjøp av ny gummibåt til fiske og har sett meg ut west light pga den lave vekten. En på 290 cm veier kun 23,5 kg. Skal kun brukes i ferskvann. Har noen prøvd noen av disse og har noen råd eller synspunkter å komme med?
 7. Denne er suveren til mindre fisk. Har den selv! Tar liten plass og veier omtrent ingenting http://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/meitetilbehor/veienett-og-avkrokningsmatter/ron-thompson-avkrokningsmatte-124096-p0000110160
 8. Iversen

  Gjedden og meg

  Grattis! Fin kondisjon på den der
 9. Iversen

  Gjedden og meg

  Begynner å komme seg nå hehe. Bunnmeite kan være tregt, men gir gjerne bedre snittstørrelse enn andre fiskeformer.
 10. http://www.op.no/nyheter/goksjo/sno/advarsel-isen-pa-goksjo-er-fortsatt-veldig-farlig/s/5-73-161629 Kun 2-3 cm is med snø oppå på Goksjø ved Sandefjord tydeligvis!
 11. Var å sjekka et kystnært lite vann like ved Larvik i dag. Ca 4-5 cm stålis med litt snø/vannslafs oppå. Ikke helt komfortabelt med andre ord. Vann lengre inn i landet og retning Drammen kan godt være trygge, men det vet jeg ikke!
 12. Herlig lesning! Flott å se hvordan karpefisket deres har utviklet seg og resultatene taler for seg selv
 13. Interessant og bra lesestoff! Må komme meg over en gang og prøve!