Gå til innhold
Fiskersiden

Iversen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2 306
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iversen

  1. Ja jeg har ikke sett noe spesielt negativt rundt disse når jeg har søkt på nett. Har en i dag med aludørk (plater) som veier borti 50 kg, men etter at ryggen sa takk for seg i over en mnd i fjor etter en dum manøver ved sjøsetting i fjor, må det være en drøm å håndtere en båt med halve vekta! 

     

  2. Vurderer å gå til innkjøp av ny gummibåt til fiske og har sett meg ut west light pga den lave vekten. En på 290 cm veier kun 23,5 kg. Skal kun brukes i ferskvann. Har noen prøvd noen av disse og har noen råd eller synspunkter å komme med?

  3. Ønsker man å fiske på stor fisk bør naturlig nok disse slippes tilbake igjen. Vann her østpå med vesentlig større andel stor fisk ( 8-10 kg++) har blitt rasert etter at østeuropeere har fått herje fritt med "selvmeitere" og antallet smågjedder har eksplodert! At en og annen stor fisk blir tatt livet av er sikkert ingen krise, men hvis alle hadde tenkt sånn så er det tilslutt ikke mye stor fisk igjen å fiske på og man sitter igjen med en stor bestand med småfisk!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.