Gå til innhold
Fiskersiden

marc

Medlemmer
  • Innholdsteller

    854
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av marc

  1. Har en Shimano Beastmaster Feeder Light- max kastevekt på 70 gram. brukt 3 ganger og har fortsatt plast på korken - med trekk og alle quiver inntakt
    bud over 300,-?? kjøpt ny hos Villmarksbutikken i fjor og kostet da 1899,-

    post-13124-0-32681300-1381061101_thumb.j

  2. vurders solgt:
    3x MAD VANGUARD 12" 2,75lb pent brukt i 2 sessonger
    produsentens beskrivelse:
    "En nydelig karpestang i burgunderfarget TC 30 V carbon. Stanga er utstyrt med ett Fuji snellefeste, slanke SIC stangringer med forsterkede surringer og ett carbon lineclips.
    Grepet er produsert i Japanese EVA foam og er utstyrt med en endeplugg i "gunsmoke" metall.

    Vanguard stengene har en progressiv parabolsk aksjon noe som gjør at man får gode kastelengder samtidig som stanga er myk nok til å fighte fisk med på kloss hold.

    Altså en utmerket allround stang til både innenlands og utlandsfiske."

    er fortsatt i tenke boxen men gi gjerne bud :-D
    håper få 1300,- for alle 3, kan evt leveres i Oslo omegn eller medbringes til Telemark
  3. here you go : "Sommertreff 2013:. Årets sommertreff blir på Mjøsa som foregående år, men det vurderes flyttet til Åkersvika ved Hamar. Dato blir 17-18.august. Oppmøte kl. 12:00. Kontakt for treffet er Iver Maudal mob. 90715584. Med forbehold om at treffet blir flyttet. Dette blir eventuelt opplyst på NMU sin Facebookside"

  4. Ikke vet jeg, men ryktene går om karpe på 10 kg eller mer ;) Hvor mye vegetasjon var det da du fisket?

    var tilnærmet ikke fiskbart der i fjor :-( ikke vits i og bruke for mye krefter på og rydde der, du har masse av vann rett nær deg som huser STOR fisk og som du slipper og bruke så mye krefter i. ja det går sikkert 10 kilos der, men jeg måtte ut i gummibåt og hente den på 7 selv, hadde null sjans med en 2,75lb stang :-/ vær snill og bevar disse fiskene, fisk der mens det ike fisk bart og ikke driv og herje med ljå og stæsj der, det er såpass åpentlyst at det fort blir nytt "hjem" for østeuropere ;-)

    og nei er ikke mitt vann :-) så er det sagt, men bryr meg om det som er der, er mange som bruker vanna og det er nok et genrellt ønske om det uten for mye polakkere og annet gørr der :-)

  5. den dammen gror igjen mere og mere for hvert.år, kommunen tappet dammen for nogn år tilbake for og legge duk og ordne til type badevann :-) metoden fungere med du bør ha utstyret i orden for om du skal ha igjennom eller holde igjen en karpe der er det hook'n hold som gjelder :-) sleit selv med en i gummibåt der for 3 år siden på 7 ( har ikke hørt om større selv).

  6. Jo takk for oppmuntringer :) jeg håper jo i det lengste - men når en har lagt igjen noen 1000-lapper uten å komme i kontakt med selger blir en jo litt bekymret. Normalt svarer en seriøs butikk på mail eller telefon i løpet av en måned !? Et dårlig svar er uansett bedre enn ikke-no-svar... :unsure:

    Har sendt deg en PM :-) ingen grunn til bekymring. minner om at Tom Ole jobber fulltid normalt.. Avkroken.no er bare en "hobby" ( veldig stor ) . alt ordner seg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.