Gå til innhold
Fiskersiden

Raga

Medlemmer
  • Innholdsteller

    191
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raga

  1. De som har kommersielle interesser ang. laksefiske skal man ta med en klype salt :shifty: Blir som å tro på julenissen det. Gode fangster i nøtene betyr 20-30 lakser minst hver dag det. I ei not. Og laksen kommer ikke plutselig som en vegg inn fjorden. Så fjernstyrt er den ikke. Den skulle vært der for en god stund siden. De første allerede i april.

    slutt å værra så gammel sur pessimist no........

  2. Tok en tur ned på hytta i sverige for å sjekke om det va nå laks på elva 15.mai :) Det var det og allerede da vi kom ned på morran var det 3 lakser på land. 0600 kom den første og den veide 9kg. Rett etter hadde det blitt landet en på 13.5kg.. god tru fikk man og spradet ned til elva... ingen laks.. men et par å se var det...

    16. mai.. på nytt ned i elva.. denne gangen på det "dårlige" strekket.. Slukstenger rigget med den legendariske og uslåelige trønderskjea gjorde susen.. Det tok bare en liten halvtime så lurte denne flotte karen seg opp. 10.2 ferdig bløgget og veid inn. :)

    http://www.fotoknuds...A-4ABB7DF48998

    En meget fornøyd Raga som ikke blir så desperat den første uka av juni da jeg sannsynligvis er på jobb.

    Ha en god sesongstart folkens!! :D

  3. Åhhhhhhhhh, det var godt :rolleyes:

    En liten tur til Bjøra, i mai, skulle alle unne seg. Nå fikk jeg ikke gode vibrasjoner på Bjøra-campen av dama der......men elva, naturen og folkene som fisket - det gjorde godt for en sjuk fisker.

    Alt jeg kjente av fisk var noe ørret og et kakk på marken, men det gjør ingenting - nå er showet igang og måneder med deilig laksefiske ligger foran meg.

    Ps.1 - Takk for laget, Raga og NilsM (lykke til i dag).

    Ps.2 - Alle rykter om at Raga lager rare lyder når han sover, etter at han har stevnemøte med Jack D., avkreftes. Han opptrådte helt adekvat og var direkte trivelig :thumbsup:

    Ps.3 Cred til de som klarte å fange den deilige fisken :thumbsup:

    Haha :) Bare du som sov for tungt henrik :) Jau takk for et hyggelig lag, og dette ga mersmak mot neste års åpning! :) Da satser vi på at de kommende månedene gir mange gode minner og god mat :D Få no den laksen på land da Master`n! :) :)

  4. jaja :( kom igjen nooen!! må da værra noen som har 1 ledig plass?? enten fra namsos,steinkjer eller som kjører forbi grong???

    jeg kjører vel oppover søndag... fra trondheim.. vi har hvertfall 2 plasser i bilen.. ting er ikke helt sikkert, men det virker som det blir tur... :)

  5. laksefeberen tok fullstendig overhånd idag:(:(dro ned til elva for å se. bilen ble stående fast. måtte ha traktor for å komme løshadde bare t-skjort, og åkeren opp til gården var lang.

    skoene var sommersko med lufting.. upraktisk

    bonden kom ned og dro bilen ut baklengs, men fangeren foran var flink og fanga snø

    dermed løsna den

    så bila sjer itj ut

    gjørme og løs fanger

    :/:/

    "Laksfeskarn`s diary 22/3-11"

    Få opp farta på dagene nå! :dribble:

  6. Har vært så dum og demontert den, og får ikke satt den sammen igjen på en måte som gjør at bremsen fungere som den skal.. har søkt opp hele nettet, samtidig som jeg har spurt bringens webshop om hjelp.. ingenting... Er det noen som har den samme snella og vært smarte nok til å ta vare på manualen? :P

    Man må vel kanskje høre på ho mor og lære seg og ta vare på sånt.. ^^ :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.