obbien

Members
 • Content Count

  1347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

obbien last won the day on March 9

obbien had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About obbien

 • Rank
  Aktivt medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.storfisken.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø, Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samme her. Å finne ut når det er bett er en komplisert sak og det henger ikke alltid sammen med vær, vind, månefaser osv. Man kan vel dog si at det ofte er bra 2-4 dager før fullmåne og nymåne, men det er definitivt ingen fasit. Fiska noen dager på rad i fjor høst. På fredagen fikk vi 3 stk kveiter. På lørdagen fikk vi 0 og UV-film viste masse kveiter i området og rundt agnene/jiggen. Artig at du står på. 10 stk. allerede er ikke dårlig. Her i Tromsø er det ikke sesong for kveita nå og jeg tviler på at det er noe særlig fisk på grunt vann. Jeg venter som regel til juni og utover før jeg prøver særlig mye, da begynner vanntemperaturen å komme opp på et greit nivå. I år kommer jeg til å kjøre mer og mer trolling på grunt vann. Har et inntrykk av at trolling kan trigge fisken til å ta enkelte dager når den er i dårlig bett og driftfiske ikke fungerer.
 2. Hei. Er veldig sjelden på forumet nå om dagen, så jeg så ikke meldinga di før nå faktisk. Jeg fisker hovedsakelig i Tromsøområdet.
 3. Kjempebra Truls og Odin! Artig luke.
 4. Heisann. Så ikke innlegget ditt før nå. Fin rapport. Når det gjelder fisket i Malangen så kan det variere. Men om du er på rett sted til rett tid kan du oppleve et fantastisk fiske etter blant annet storsei. Dette har de neppe særlig peiling på hos Malangen Brygger, da de ikke er så opptatt av fiske der. Båtene og utstyret ombord er også dårlig vedlikeholdt. Det er ikke noe i veien med Kvernøbåter, det er flotte båter, men når det er dårlig vedlikehold av båter spiller det liten rolle uansett hvilken båt det er. Tilbake til fisket, det finnes flere hotspots for kveite der inne, men slikt fiske er aldri lett og du må være til rett sted til rett tid. Seifisket kan også være overlegent når seien jakter tobis og du kan få mye og stor fisk helt oppe i overflata, her er det gode muligheter for fisk på 10+ og fisk over 20 kg tas årlig. Om du har tenkt deg tilbake til Malangen kan du bare ta kontakt..
 5. Jeg har 300C og vil anbefale deg å kjøpe denne. Den er parabolsk og har solid rygg men absolutt ikke noen pinne. Kjempestang for små som store jigger og søkker. Kveite på 20 kg kjøres på Oti Fathom Blade 300C
 6. Hei Litt seint, men jeg har sendt deg et svar på PM.
 7. Som Truls sier så har han kystmeitet mye rundt Tromsø og har sikkert mange gode tips å gi deg. Du er ellers velkommen til å bli medlem i klubben om du ønsker det.
 8. Hei! Velkommen til Tromsø. Du er også velkommen til å melde deg inn i havfiskeklubben. Ser du har sendt meg mail, sender deg et svar. (og ja, det er ledig plass på klubbtur til helga!)