Gå til innhold
Fiskersiden

Dan

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 436
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av Dan

  1. Du får Lowrance Elite 4X HDI til under 2 lapper på jula.no Låg på 1799 (tilbud) eller noe sånt når jag var der for nån uke siden. 1999 er väl standardprisen der nå.

    Jag fikk en tau runt svingern min som var festet med biltema-sugekoppen en gang og plastikken knakk før sugekoppen løssnet.

  2. I väntan på at doregesesongen skall komme i gang på alvor så vi kan få logget egne kart har jag lagt til et knippe nye sjøer med linker til eksisterende dybdekart.

    Dom nye er:

    Våsjøen, Goksjø. Hallevatnet, Bergsfjordvatnet, Bjårvatnet, Breiavatnet, Bråsteinvatnet, Dybingen, Edlandsvatnet, Frøylandsvatnet, Hagavatnet, Horpestadvatnet, Kyllesvatnet, Limavatnet, Lutsivatnet, Mosvatnet, Orrevatnet, Ragsvatnet, Seldalsvatnet, Stokkavatnet, Storamos, Svihusvatnet, Svartediket, Storediket, Storevatnet, Tindevatnet, Tarlebøvatnet, Søre Gløvrevatnet, Nordre Gløvrevatnet, Solheimsvatnet, Bjørkelangen, Østensjøvatnet, Årungen, Tunevatnet, Lyseren, Ramsjøen, Grasvatnet, Barselvatnet, Bjorvatnet og Rossevatn.

    Da er vi oppe i 703 sjøer! Kan sjekkes ut her: http://www.dybdekart.no/Map

    • Like 1
  3. Så jeg bør da gå for 8000 eller 10000 str?. :showoff:

    Shimano baitrunner 6000, 8000 og 10000 var samme snelle bare forskjellige spoler på tidligere modeller (GTE-C) i alle fall, så da er det jo bare ønsket snørekapasiteten som har noe at si. Vet ikke om det har endret seg dom siste åra.

  4. Navionics på meg og. Men i området her (Bergen) i alle fall synes jag navionivs kartene er ganske dålige. Men prisen er ikke avskrekkende og en stor fordel er at du laster ned kart-områden så du ikke trenger mobildekning for at sjekke kartene.

  5. Jag har surret blytau runt bunnrammen på min for at få litt mer tyngde..

    Etter tips fra Lars-Ivar på campelen har jag og montert to av disse for at stenge den:

    http://www.carapax.se/tillbehor-burartinor/stangningskrokar/carapaxkrok-6mm-elastik-handtag.html (har og montert "Spøkelsesfisketråd" på krokerne så teina vil slutte fiske etter hvert hvis dom blir mistet.)

    og så har jag tatt vekk agn-pinnen og satt inn en matpose som jag klipser opp i den øverste bøylen.

    http://www.carapax.se/tillbehor-burartinor/matpasar-svaltkammaring-etc/matpase-lostagbar.html

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.