Gå til innhold
Fiskersiden

tryta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4 653
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tryta

  1. Ja,ja. Med en liten Trytestim i heimen,så har fiskingen havnet i bakleksa. Huskjøp i innlandet har ført til mindre fiske siden ferskvann ikke tiltaler meg slik sjøen gjør. Derfor ble akvarier redning. Nå venter jeg spent på om malle far og mor koser seg i skifer hula i natt. Man får håpe at fiske interessen tar seg opp når minste frøkna har sluttet m prompersultradry.

    • Like 1
  2. Frisk og halvrask juleluke dette. :) Flott oppsummering av prylböger og artsfiskere. Savner Sms småkveit fiske og fyllepostingen i gamleforumet.( når karl inge kom med forslag om å slette noen bilder av snøbading) Husker godt de første fisketurene sammen med Lasse og Andreas. Ei lita skrubbe fikk Obelix ned på skjelvende knær. Og Andreas som var helt i startgropa som artsfiskere. Gode minner strømmer på. For min del så har fisking blitt nedprioritert til fordel for 3,5 barn,ræva full av gjeld,jobbing ut over normal overtid,ett hus som trenger oppgradering og ei kjærring som er litt redusert etter en front mot front ulykke. Håpet mitt er vel art nr 60 på nyåret. God jul!

  3. Da er vi hjemme igjen. I enden var det folk,men en aldeles nydelig plass langs vannet med bekkutløp var ledig. Der har vi boltret oss. Tommelen opp fra barna. :) fisken langs vannet var litt vriene,men småTrytene v bekken gjorde susen for barna. Veiavgift og fiskekort til overkommelig pris,utedass til fisefine porcelen vante barn,lang sandstrand og flott natur var ett stort pluss. Tuva fikk turens største Tryte på størrelse med en 90gr japp...

  4. Driver å rydder i kjelleren etter vannlekasje,så jeg har fått gått igjennom noe.

    Blir bare til at dette bare samler mere støv,så kom med bud. Kan sikkert legge ut bilde/link til fks facebook,da dette forumet er noe tungvindt med bilder når det gjelder via mobil.

    Bare spør så skal jeg se hva jeg får til.

    Rhino el-motor.r-vx-28 Riper i stammen etter skrue for fastere styring,ellers helt ok. 5 trinn fremover og 2 bakover.

    http://schram.nl/wp/wp-content/files/rhino.pdf

    Bivy Euro 2.2. Gammel grønn sak.Er som ett telt,bare med større åpning. Indre rommet kan lukkes,så man delevis får plass i ytre delen med myggfritt soverom for de lengre oppholdene. Har kun 2døgn med denne bivyen,så jeg kan ikke alt om det. Googlet frem ett lignende:

    http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005E1CUY4/ref=olp_product_details/275-2218423-1773566?ie=UTF8&me=&seller=

    Vannkikkert. Brukt 1gang. 3delt. Er ikke lurt å dele den,da det er vrient.

    Glasset er som nytt.

    http://www.maritim.no/klar-fritid/vannkikkert/vannkikkert-3-delt

    Div til båt:

    Biltemapanel med brytere,2feite kabler med hurtigkoplinger til batteripoler og elektrisk 12V keramisk vifte på max 450W til å plassere v vindu.

    Har sikkert noe annet også bare jeg får gått igjennom kassene.

    Kan levere i Larvik-Skien. Men helst hentet.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.