Gå til innhold
Fiskersiden

FaztFisk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    78
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FaztFisk

  1. Tenkte eg skulle prøve meg på litt basic kystmeitefiske igjen, så eg lurer på om det er noko spesielt agn eller attraktor som funker bra på lange? Dette blir fiske på relativt grunt vatn, max 40-50m djupne. Om eg får litt fangst så skal eg finne fram karpestanga igjen og gå litt djupare.
  2. Eg har vanligvis kun brukt multi direkte til sluk/jigg og det har jo gått veldig bra bortsett fra to ganger der eg har opplevd at ein lyr og ein lange på henholdsvis 4kg og 3kg har blitt dradd opp på svaberget før den så utførte eit akrobatisk siste sprell og i det klarte å bite av multien og rulla seg sjølv ut i sjøen igjen. Så eg begynnte å bruke solid 0.60 mono igjen, klok av skade. Men nylig mista eg ein ein anstendig torsk/lange ved at den kjørte seg fast i botn under kjøring (hadde opphengerkroker på) og skjøteknuten mellom multi og monofortom rauk under forsøk på å løsne fisken ifra botn. PowerPro'en min har 13kg bruddstyrke, tipper at eg ikkje brukte meir enn 6-7kg kraft før det rauk (uniknuten kan jo ha vore litt tvilsom). Ein knute er jo ein svakhet i seg sjøv. Multi er jo og meir synleg for fisken så kanskje eg mister fisk pga det uten å vere klar over det. Er det folk her som ikkje bruker fortom i sjø og det funker greit?
  3. Har fått nokre av desse i haust, dei har eit rosa skjær i øvre del over laterallinja, sidelinja har ein litt anna form enn det lyr vanligvis har, og fisken ser ut til å ha større tenner. Smaker fortreffelig. *chef's kiss*
  4. Fanga på vestlandet i sjøen. Har pigg under kroppen. Trur det er lange men er ikkje sikker.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.