Gå til innhold
Fiskersiden

storlaksen16

Medlemmer
  • Innholdsteller

    573
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av storlaksen16

  1. Noen måtte ta over marksalget mitt på østlandet og det blei mamma faktisk! Hun har ca 10 liter duggmark og selge hvor det meste er av riktig stor størrelse! hun snakker om at de fleste over 15-17 cm før de har strekt seg ut. Hun vil ha 3 kr marken og de må hentes i Røyken/Slemmestad området.

    Jeg har ikke muligheten til og logge inn her så ofte for de jeg jobber for har sperret av de meste av nettsider jeg har brukt Så enkleste er og kontakte meg på tlf 0046 722777427 eller på facebook. Viktor Storlaksen Hansen. Dere kan også kontakte Mamma direkte på facebook. Ann-Karin Hansen heter hun der.

  2. Er mye morsommere og sette ut åtepinner på grunt vann 30-70 cm dyp og så gå og lyse på dem uttover natta og plukke krepsene for hånd eller med hov.

    Men krepseteiner bruker jeg jo litt selv og har hatt best fangster i områder med kvist og trær på bunnen. Virker som krepsen heller vil grave seg ned under stokkene og i bakken en og hjemme seg blandt steiner som jeg trudde først for i områder med mye grus og steinrøyser får jeg ikke en dritt!

    Om det har noe og si om det er uten for en odde eller i en bukt trur jeg ikke har så veldig mye og si men dybden for teiner bør værra fra 2-5 meter noe dypere en 5 meter har jeg ikke fått noe serlig på

  3. hadde jeg vært med i det laget hadde slutta på dagen! har selfølgelig signert og det var det første jeg gjorde når jeg så at det var underskrifts kampanje på dette!

    men så vel ukens vits der oppe også :PWe see that Nova Sea and the sport of Fly Fishing have a common focus on the protection of fish, water and the environment. We are looking forward to a long-term cooperation and development for both the sport of Fly Fishing and fish-farming in which "Catch and release" is of benefit for both parts."

  4. Er fin tid der nå men sikkert veldig lite vann! Sesongen for meg der har vært elending men så fort jeg kom over grensa fikk jeg de første rapportene om brukbare mengder laks og sjøørret som gikk opp.

    Fiskekort får du enten på åros hårstudio eller på inatur. Hårstudioet ligger ved rimi. Og så er det bare og følge elva oppover og fiske over alt for nå står det nok en del fisk her og der!

  5. polti som kommer til meg på fisketur ja. Ja regner med at alle her veit at det har skjedd meg en del ganger :P men den forje gangen var det noen som hadde sett meg gå ned til en høl i åroselva og ikke kommet opp igjen så når jeg ligger og snorker på mitt beste i gapahuken der får jeg et hælvettes skarpt lys i tryne og våkner og ser mitt i tryne på en like skremt polti mann.... forklarer hva jeg gjør og viser til en kilos ørret på veggen der og ber dem slutte og lyse meg i trynet sånn at jeg kanskje kan se noe de neste timene.... de får vær sin bolle og jeg tar meg en bolle så reiser de igjen.

    Gangen før der var når jeg bodde i Grong og var nede på Hylla for og fiske. Hadde fått lånt meg båt og værmeldinga viste maks 2 m/s vind så jeg tok meg tia til og dorge til straumen og tilbake men på vei tilbake begynner det jo og blåse ganske godt! og når jeg kommer rundt en større odde ser jeg ikke land der jeg skal heller, ser ikke over de bølgene heller men kort fortalt klokka blei mye før jeg kom meg tilbake og da sto poltiet der og snakka med rednings helikopteret. Jeg binder fast båten og kommer bare labbenes opp i kjent viktor stil med en balje torsk :P

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.