Gå til innhold
Fiskersiden

Pæta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    336
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Pæta

  1. Har aldri fiska i området. Men drev et par år å pendla namsos-tr.heim. Flere ganger jeg så pen sø vake på strekkningen hjellbotn-beitstad. Spesielt midt mellom beitstad og hjellbotn. Aner ikke hva det heter der, gikk noen langhåra kyr der så du vet sikkert hvor det er. Om det er bra fiske der aner jeg ikke.

  2. Jeg bruker aldri mye penger på vadere. Blir ødelagt ila en sesong uansett. Har hatt som tradisjon å kjøpe meg en par guideline gaula bukser på den lokale sjappa hver sesong. som regel har den holdt så vidt igjennom sesongen. I år kjøpte jeg guideline dee. Kjempefornøyd! mye som tyder på at de vil vare sesongen igjennom. De blir brukt 3-5ganger i uka. Anbefales av billigvadere!

  3. Selger følgende:


    PT RTG 9/10 Distance Flyt/Synk1 (lite brukt) kr 250


    PT RTG 9/10 Distance Int/Synk 1 (lite brukt) kr 250

    PT RTG 9/10 Short Cut Synk 4/ Synk 5 (ubrukt) kr 300

    PT RTG 9/10 Short Cut Synk 5/Synk 6 (ubrukt) kr 300


    Guideline Reelmaster LA 911 inkl 200m 30lbs Backing og 30m Amnesia 30lbs skyteline. Kjøpt i mai, brukt 4 ganger da den ble kjøpt inn pga snella til 15ft var på service. Selges for kr800


    Frakt kommer i tillegg. Kan hentes i Trondheim, eller leveres langs Gaula. Bilder kan sendes pr mms.

  4. Kjøpe duggmark ! Det må du ikke finne på, betale flere kroner for hver mark. Er jo galskap. Og en boks varer jo knapt ett kvarter, med den tempen det er på elvene nå rensker yngelen angelen for mark så det suser :-) Duggmarken kommer jo bare til sin rett når elva går stor og kald spesielt. Og litt farvet. Holder i massevis nå vanlig mark som man kan grave eller kjøpe på boks. Alt til sin tid, det har tatt av litt dette med duggmark hehe. Alle skal ha duggmark og tror bestandig det er best. Just nuh vil jeg si at vanlig meitemark er best, spesielt på mindre laks og når tempen er oppimot 14 grader (ref. Gaula). Finn spaden og ikke fór butikkene med unødvendig pæng !

    Hehe, som fluefisker som er lurt med på markkjøret og har ikke peiling på hva jeg driver med. Så er jeg veldig sikker på at jeg ikke kommer til å ha tro på marken som henger på kroken med mindre det er en duggmark!

    Kroppan tirsdag, så blir vel graving tenker jeg:)

  5. Kom akkurat hjem fra en kveldstur i Bjøra. Elva er egentlig ganske så fin. ca 0,5m med sikt. Mindre vann enn samme tid i fjor. Men iskaldt i vannet.

    Hørte ingen rykter om hverken fanget fisk,eller noen som har hatt på fisk. Ser da bort fra 4 støinger som ble tatt tidligere i dag. En på Himo og 3 på Røttesmoen. Det er fortsatt veldig mye snø i nedslagsfeltet. Skulle smeltinga sette i gang, så tror jeg det blir relativt lite drag i bjøra.

  6. Har skaffa med en Action camera, type Drift Innovation HD170.

    Dette kameraet tar opp i MOV-format. Iflg deres hjemmesider anbefales VLC media player til avspilling.

    Når jeg skal spille av en film, så går lyden som normalt, men bildet hakker, spiller av tregere enn lyden og stopper stort sett opp.

    Noen som kan hjelpe meg med hvorfor dette skjer? Og hva jeg kan gjøre?

    Når jeg spiller av på kameraets skjerm, går lyd og bilde som det skal.

    Jeg er totalt grønn på området foto/video.

    På forhånd takk!

  7. Blir far tett opp mot laksestarten i år, så jeg tviler litt på at det blir det helt store med fiske i år. Men noen mål har jeg;

    1. Ta med junior på sin første tur i elva. Selv om det for hans del blir å ligge i vogna mens mor slapper av like i nærheten, og far står i elva. Tidlig krøkes!

    2. Laks på tørrflue

    3. Forbedre fjorårets ørret pers (3kg)

  8. Hei,

    Fisker kun ørret med wobbler, og har derfor begrensa kunnskap om wobblere. h1rik viste meg en gang noen wobblere som jeg mener å huske at heta Lady Lord. Små veldig bøyde wobblere. Hvor går det an å få tak i slike?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.