Gå til innhold
Fiskersiden

veg

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3 280
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av veg

  1. Den 10.8.2018 at 13.44, Gjeddekake skrev:

    Jeg tror ikke det ville bli et renn av folk inne på eks Finnmarksvidda dersom jeg oppgir et vann jeg har god erfaring med etter 8 timers fottur med telt osv. Man kan jo dele erfaringer uten at det betyr at man ikke setter pris på freden om man ikke sitter ved det aller beste ørretvannet i nord Norge.

    Synes denne nedvurderingen av det å dele gode plasser for fellesskapets skyld er trist. Det er som familieoppskriftene til kvinnfolka.

    Men så er det også stoooor forskjell på det å dele erfaringer seg imellom under fortrolighet, og det å dele på offentlige fora på internett...

    • Like 3
  2. Den 15.1.2018 at 14.44, Halibuthunter skrev:

    Hei

    Jeg kan ikke se at du fikk noen svar på innlegget ditt fra i fjor sommer. 

    Vi har mange fine fiskeplasser i nærheten av Tromsø. Hvis du tenker deg hit senere , kan du kontakte meg på morten@arcticsafari.no - så kan jeg gi deg noen stalltips både når det gjelder plasser for å fiske torsk, sei, kveite, steinbit m.m. :-))

    Kan også skaffe båter og fiskekajakker  for utleie hvis det skulle være aktuelt.

    Mvh Morten

    Hei, interessant! Hvor holder du til?

  3. Høres ikke ut som du gjør noe spesielt feil. Pleier bare å legge reker i noe vann når jeg er ute så tiner de. Kan være lurt å skrelle lekene, så avgir de litt mer lukt og blir lettere å svelge.

    Noen mener perler er viktig, men man får fisk både med og uten i mange tilfeller :)

     

  4. Lengde og tykkelse på fortom bør man variere etter hva man skal fiske, va man skal fiske med, og de faktiske forholdene, men stort sett til små ørretfluer er det fint å skjøte på en meter med fortomsspiss på en sånn ferdigtapert 9' eller 12' foter.. :)

    Bruker kirurgknuten jeg, den ligger også på den linken som TT la ut. Den blir ikke like pen, men er mye enklere og vel så sterk synes jeg. 4 tørner når du skjøter to sener av lik tykkelse, 3 tørner når det er forskjellig tykkelse. 

  5. Hei forum!

    Jeg må bare beklage, for kalenderluka mi forsvant helt midt i alt mulig annet. En smule er ofte bedre enn ingenting, så her er noen bilder fra arkivet for alle med litt fiskeabstinens. Dagens bonus er det siste bildet, førstemann til å artsidentifisere vinner heder og ære!

    _IGP0506.jpg_IGP7473.jpg

    _IGP7516.jpg

    10744082_10152768998640498_607555569_o.jpg

    _IGP0336.jpg

    IMG_7949.jpg

    _IGP8674.jpg

    _IGP8862.jpg

     

    _IGP2798.jpg

    Ser du hva det er?

    God jul alle, vi fiskes (så fort jeg har lært meg å lese pensum litt mer effektivt) :)

    veg

    _IGP7705.jpg

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.