Gå til innhold
Fiskersiden

Trønderflua

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 111
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Trønderflua

  1. Halaisn.

    Tok i dag turen til Storsand for å nyte finværet, og teste min nye Kinetic Devilfish, med en Shimano Catana 2500 RF fylt med Matrix Pro 0.12mm.

    Pakka sakene til meg og guttungen på 9mnd, å feis nedover til i 12 tiden og ankom til et nydelig vær med et noe grumsete vann etter nattens regnskyll.

    Mekker opp en kjapp fortom til micro, med 0.12mm mono og en str 16 krok med en liten dasj reke på.

    Det går ikke lang tid før det rister hissig i stangtuppen, og opp kommer det en liten fisk.

    Etter en kjapp mms til Irvin, får jeg bekreftet ny art, men har som vaaaaanlig lagt igjen vekta hjemme, så den blir med meg hjem i en liten boks for veiing.

    specimen_sandkutling.jpg

    Det kommer kjapt opp 2 sandkutlinger til før det roer seg litt ned et kvarters tid, og når det så napper så er det hakket større.

    Det raser litt rundt der nede før jeg får det opp til vannflaten, og da ser jeg en nydelig rødspette på rundt kiloen. Blir litt vel ivrig, glemmer at jeg har 0.12mm mono som fortom, å det går som det måtte gå når jeg faktisk prøvde å løfte fisken opp.....

    Fjerner fortomen helt og knyter kroken rett på multifilamentet og kaster litt ut i iveren over rødspetta. Det går ca 20 sekunder før det smeller til, og opp kommer ei ny rødspette. Dog litt mindre, men fortsatt en vakker fisk. :)

    spette.jpg

    Etter dette blir det 2 små sandflyndrer, og så dør det helt ut før det blir tid for å komme seg hjem og hente barn på skolen.

    Vel hjemme viser vekta 6 gram blank på 1 stk stein hakke dau sandkutling, og lengden er 9.2cm. Fin tur! :D

    Så i bunn å grunn ut som guttungen hadde det fint også. :)

    gladgutt.jpg

  2. prøv å varier inntrekkene. Noen ganger veeeldig slowly og andre ganger korte og hurtige. Varier hele tiden.

    Dette kan være utslagsgivende :-)

    Har opplevd at dette kan være det som trengs for a trigge treig lyr. Ofte må jeg ta pauser på 2-3 sek og la flua synke litt mellom hver inndrag, og lyren tar da ofte i det samme du starter neste draget.

  3. Bruker fra 100g til 200g alt etter hvor kraftig strømmen er. På det verste så hjelper det ikke stort da, for søkket blir revet løs på null komma svisj, men stort sett så berger du med et lite utvalg fra 100 til 200. Spilesøkker er vel et krav, meget vanskelig å fiske uten.

  4. Er en populær plass det der ja, tatt en del fin fisk der ute. Vil vel tro det er lurere å fiske utenfor selve hovedstrømmen når det står på som verst der, men har fått en del fisk nermere land selv om strømmen har vært dryg, så det er vel bare å prøve. :)

  5. Hei,

    Selger min Guideline Explorer 14" #9/10 da den egentlig aldri blir brukt ("¤%"#¤% laksefiske med flue!), og jeg trenger litt ekstra penger. :P

    Stang og snelle er i tipp topp stand da det er fint lite brukt, medfølger også et Quick Connect sett fra Guideline med 3 ekstra skyteklumper i int/synk1, int/synk2 og synk1/synk2. Er også med en ren int skyteklump med, samt tube.

    Ny prisen på alt var vel rett i overkant av 4500,-

    Selges til høystbydende over 1500,- + frakt innen Torsdag 28.07.11 kl 21.00.

    gx1.jpg

    gx2.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.