Gå til innhold
Fiskersiden

extremetoy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    459
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av extremetoy

  1. æ har kjøpt mæ garmin 72dv med 

    Garmin GT23M-TH – rustfritt stål, gjennomgående svinger, mellombånds CHIRP (80–160 kHz, 600 W)/CHIRP DownVü (260/455 kHz, 500 W) (8-pinners)

     

     

    men hva hjelper det når man har null peilling på innstillinger.. har dere noen tips på instillinger fra 200 til 300 meter? evt plasser jeg kan lese meg opp på det, helst på norsk?

  2. Fint i stj.elva! Drømme flueelv!

    Men hvorfor er lakseborsen.com nede? Tatt kvelden pga vannvittig med fangstrapportering? Regner med du vet svaret Mortwe?:)

    Fin plass å trene kast på men ikke lyktes å fått laksen der enda :)

  3. Jeg prøvde ut ett par "ideer" om bord i båten og de funket i praksis også :P Jeg brukte trykkluft for flere ting jeg hadde opp i "hardisken" som overrasket meg over efekktiviteten. Jeg deler tipsene med der selv om det kan hende andre har funnet på det før(finnes det behov , så er det alltid flere som pønske på noe rundt behovet)

    • Brukte trykkluft for å styre baugen istedenfor baugpropell : Funket som f***
    • Brukte trykkluft med oljesprøyte for å sugeoljen fra motor under oljeskifte: Funket som f***
    • Brukte også trykkluft og med oljesprøyte (ubrukt til olje) med slange ned i vannet for å spyle: Gjett om det funket !!

    Vel, alt skjedde ved bryggen og med tilgang til strøm for selve kompressor og mitt spørsmål er : Kan man på ett eller annet måte bruke selv båtmotorern (innenbords diesel) som motor for en trykktank (skape trykkluft om bord), som kan gi meg trykkluft ?

    Kan hende at mitt spørsmål høres "teit" ut for dere som kan faget, men det er den beste måte jeg greier å formulere :thumbsup: Tips tas med takknemlighet

    finn deg ei Air condition pumpe fra bil, det funker knall!
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.