Gå til innhold
Fiskersiden

TORMOD74

Medlemmer
  • Innholdsteller

    280
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TORMOD74

  1. Færre sykehjemsplasser er nok det som skal finansiere dette. Gamlinger som ikke har økonomi til å reise til Spania er en nedprioritert gruppe hos FRP.

    Bare og sende hjem flere av de som er i norge ulovlig..... Tror ikke mange er klar over hva det koster norge... Dop og dritt som de drar med seg.... Men tror ikke vi skal gå inn på hva staten TAPER på og ikke ha hk avgift...Det er små penger i forhold til alt annet........Tror denne tråden kommer til og ta helt av hvis vi går inn på detaljer her.. Lik eller ikke lik det,enkel og greit....

    • Like 1
  2. Jeg synes dette var gode nyheter. Tenker staten klarer å skaffe de pengene som trengs uansett, så det går helt fint.

    Dersom jeg gjør alvor av å handle ny båt, betyr dette at jeg kan gå opp et hakk i motor, som igjen betyr at motor jobber lettere og minst like rimelig som mindre motor.

    Uansett hvorfor folk velger å gå over til ny motor, så vil nå redusert forbruk bety lavere utslipp og reduserte utgifter.

    En middels aktiv bruker vil nok fort spare 50-100 liter bensin i året, avhengig av motorstørrelse.

    Enig med deg der, ellers så er det mange som kjører rundt med eldre motorer som bruker mye bensin og er ikke bra for miljøet.Dette kan være en liten ekstra ting som skal til for og få ny motor.100 hesters motor er det nesten 20 tusen,og tror ikke mange her inne har 20 tusen og kaste bort. Samme med bil i norge,polen har nyere bilpark enn oss.Noe må forandre seg i den norske avgifts politiken, dette er litt i rett retning Synes Jeg... Hva andre synes er opp til de....;)

  3. Kjøp deg en 4 eller 5 delt stang..... men er ikke stort utvalg av større spinn stenger. Tuben ca 60 cm går i en stor normal koffert...( og fisk opp til 100kg er det ikke mye av der nede).. Har selv meg utstyr hvert år til thailand,men da tre fire stenger i egen transport kasse.....Så forstår deg der med eget utstyr ;)

  4. Har en penn internasjonal 20 som er ubrukt men den er ikke helt 100% vet ikke hva som er problemet men det blir tyngre å sveive når jeg har kraftig brems. Kan desverre ikke sende deg bilder før jeg kommer meg hjem fra jobb men hvis du er interresert så er jeg hjemme om ca 8 dager

    Hei jo den er jeg int i for rett pris.... bare send med bilde og hva du tenker og ha for den på pm når du er hjemme igjen... ;)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.